Prodej bytu 3+kk, Praha - Ďáblice, Ďáblická, 82 m2

Ďáblická, Praha, Ďáblice


10 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 184 Kč /měs.

(Cena včetně provize a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Prodej bytu se zahradou, 3+kk+2B + parkovací stání + 2x sklep, v cihlové novostavbě z roku 2014, Praha 8 - Ďáblice.

Tento byt vám nabídne mnohem více než pouhé čtyři stěny. U této novostavby máte k dispozici společnou zahradu, která posouvá bydlení na zcela novou úroveň. Vezmeme ale informace postupně a začneme samotným bytem.

Byt o dispozici 3+kk a dvěma balkóny je doslova vymazlený. Interiér má totiž na svědomí architekt a dětský pokoj interiérové studio Obliqo. Ruce profesionálů jsou zde skutečně cítit. V bytě je velké množství úložných prostor, které v interiéru nikde neruší a díky kvalitním materiálům vám poslouží dlouhé roky. Dětský pokoj byl navržen jako rostoucí, a tak se snadno přizpůsobí věku a potřebám vašeho dítěte. Myslelo se zde skutečně na vše, takže zde nechybí třeba podlahové topení v koupelně nebo kvalitní osvětlení. Z bytu je na jednu stranu výhled na společnou zahradu, u které se musíme zastavit...

Zahrada, přibližně 580 m², je celá oplocená, je k dispozici pouze obyvatelům tohoto domu a zabaví se zde jak děti, tak dospělí. Nechybí zde velká pergola pro grilování ať už s rodinou nebo sousedy, dětské hřiště, pár záhonů a velký plac, třeba pro míčové hry. Díky opravdu malému kolektivu v domě zde panuje přátelská atmosféra a jednoduše si toto místo zamilujete.

V ceně je zahrnut byt se dvěma balkóny (celková plocha 88 m²), velký sklep o velikosti 4,73 m², podíl na společné zahradě + je k dispozici jedna společná místnost v domě jako kolárna. K bytu můžete dále získat zastřešené parkovací stání přímo u vchodu a druhý velký sklep o velikosti 7,86 m² – toto příslušenství je k bytu na prodej dle dohody.

Poplatky v bytě se pohybují cca 6 250 Kč/měs.

Více informací naleznete na webové stránce bytu. Pokud se vám tato nemovitost líbí a umíte si takové bydlení představit, neváhejte mě kontaktovat.

Váš realitní makléř,
Miroslav Unger

Cena
10 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Ďáblická, Praha, Ďáblice
ID
11937
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
88 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
510 m2
Podlahová plocha
82 m2
Plocha zahrady
580 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
90.6 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Unger

Miroslav Unger

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8.

Podobné nabídky