Prodej pozemku pro bydlení, Ledčice, 989 m2 (ID: 1125156)

Ledčice


2 900 Kč /za metr čtvereční
HYPOTÉKA od 14 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ledčicích

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní prodej dvou stavebních pozemků o rozloze 1000 m² a 989 m² v blízkosti centra obce Ledčice, okres Mělník.

Inženýrské sítě jsou přivedeny na hranici pozemku – obecní vodovod a plyn, elektřina se nachází cca 15 m od hranice. Odpady je nutné řešit čističkou odpadních vod. Přístup k pozemkům zajišťuje zpevněná obecní komunikace. Na pozemcích je možná výstavba rodinného domu s patrem nebo obytným podkrovím.

Obec Ledčice nabízí veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti, včetně obecního úřadu, obchodu, školy, mateřské školy, pošty a autobusových zastávek. Další možnosti kompletní občanské vybavenosti jsou k dispozici v nedalekých městech Mělník a Roudnice nad Labem. Rychlý přístup na dálnici D8 umožňuje snadné spojení do Prahy a Ústí nad Labem.

Pokud plánujete výstavbu rodinného domu, rádi Vám poskytneme naši odbornou pomoc a poradenství. Pozemky jsou k dispozici po dohodě. Můžeme Vám také zajistit financování nemovitosti s výhodnými úrokovými sazbami a rychlým vyřízením úvěru. Pro více informací neváhejte kontaktovat naši makléřku.

Cena
2 900 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Ledčice
ID
1762
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
989 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavlína Kašičková

Pavlína Kašičková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ledčicích.

Podobné nabídky