Prodej pozemku pro bydlení, Andělská Hora, 893 m2

Andělská Hora


2 232 500 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 639 Kč /měs.

(provizi hradí prodávající)


Regionální dodavatelé v Andělské Hoře

Popis

Nabízíme Vám slunné pozemky v developerském projektu „Andělská Hora“. Na hranici pozemku jsou k dispozici inženýrské sítě - elektřina, kanalizace, veřejný vodovod. Kolaudace sítí bude realizovaná do konce října 2023 a elektřina je avizována do cca. listopadu 2023.
Kupní cena pozemků je 2.500 Kč/m2.
V tuto chvíli je možné si již zajišťovat stavební povolení pro výstavbu RD. Zastavěnost je na pozemcích stanovena dle územního plánu do 40%. Uzemní plán definuje dvě nadzemní podlaží, s tím, že druhé patro je již obytné podkroví. Obec se nachází v blízkosti Karlových Varů s dojezdovou vzdáleností do 10 minut. Tato lokalita je svou polohou rezidenční a velice vyhledávané místo pro život s krásným výhledem na zříceninu hradu Andělská Hora. Tato památka je v dochozí vzdálenosti do 500 m2, která je významně navštěvovanou vyhlídkou. V obci víceúčelové hřiště, dvě dětská hřiště, napojení na cyklostezky do Karlových Varů. Obec je protkána stromovými aleji, které jsou vedené jako památkově chráněné stezky a zpestřují 9 vyhlídkových altánů. V těsné blízkosti Golf resort Olšová vrata – Karlovy Vary. V zimě je tento resort využíván pro sportovní vyžití se spoustou běžkařských tras. Dopravní dostupnost do Karlových Varů je zajištěna dvěma okruhy autobusových linek – dálková a místní. Klínovec a Plešivec jsou v dosahu 32 km, dojezdová vzdálenost do půl hodiny. Dle územního plánu je tato lokalita jednou z posledních možností výstavby pro rodinné domy v lokalitě Andělská Hora, žádná jiná lokalita již nebude realizována. Možnost financování koupě hypotékou, kterou Vám rádi zařídíme včetně dalších finančních služeb. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Cena
2 232 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Andělská Hora
ID
45624
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
893 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Andělské Hoře (okr. Karlovy Vary).

Podobné nabídky