Prodej pozemku pro bydlení, Lipová - Stebnice, 4505 m2

Lipová, Stebnice


8 050 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 364 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lipové

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek u přehrady Jesenice na Chebsku o rozloze 4.505 m2, který je ÚP obce Lipová zařazen jako plocha určená k bydlení v lokalitě Stebnice Sever. Pozemek je celodenně prosluněný a je výborně dostupný z veřejné silniční sítě a zároveň je zajištěn bezproblémový přístup k vodní hladině.
Z hlediska parcelace je počítáno s možným rozdělením až na čtyři samostatné jednotky. A takto je také provedeno zasíťování silovou elektroinstalací od ČEZ. Na pozemku je rovněž zřízen a vystrojen kompletní vrt s dostatečnou kapacitou tak, aby bylo případně zajištěno zásobování pitnou vodou pro všechny pozemky. Odkanalizování je projednáno se stavebním úřadem do vlastní žumpy, avšak sousední investiční záměr počítá s vybudováním centrálního rozvodu vody a kanalizace včetně ČOV. V rámci této investice je uzavřena dohoda s developerem sousedního pozemku, že je garantovaným právem se napojit na sběrnou kanalizaci a vodu.

Cena
8 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 11. 2023
Adresa
Lipová, Stebnice
ID
851957
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
4505 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Sládek

Martin Sládek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lipové (okr. Cheb).

Podobné nabídky