Prodej pozemku pro bydlení, Holetín - Horní Holetín, 1100 m2

Horní Holetín


1 060 500 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 054 Kč /měs.

(včetně provize RK a všech poplatků)


Regionální dodavatelé v Holetínu

Popis

Nabízíme exkluzivně k prodeji stavební pozemek ke stavbě rodinného domu v obci Holetín u Hlinska. Celková výměra pozemku je 1100 m2. Pozemek je rovinatý a má obdélníkový tvar. Uliční šíře pozemku je 23,85 m a šířka po celé délce pozemku přibližně 22,5 m.

Pozemek leží u obecní komunikace na klidném místě v boční ulici na okraji obce. Na pozemek je již vyvedena vodovodní přípojka a elektřina se nachází na hranici pozemku v obecní komunikaci.

Velkou výhodou toho pozemku je kromě velmi pěkného umístění také to, že je možné brzy začít se stavbou domu. V okolí je postaveno několik nových domů a jsou zde již vyřešeny otázky komunikace a sítí.

V obci Holetín se nachází základní a mateřská škola, 2 obchody, pošta a také sportovní areál s bazénem. Přibližně 1 km od Holetína leží město Hlinsko, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Zde se nachází několik velkých škol, gymnázium, základní umělecká škola, úřady, supermarkety, čerpací stanice, restaurace a kavárny, spousta menších obchodů, lékaři, lékárny, kino, kulturní centrum, zimní stadion, plavecký bazén, sjezdovka a prostě vše co byste mohli potřebovat.

Do Holetína jezdí 2 autobusové linky (HlinskoChrudim, HlinskoSkuteč) a je zde také vlaková zastávka (vlaky směr Hlinsko, Pardubice a Havlíčkův Brod). V okolí se nachází krásná příroda Českomoravské vrchoviny. Rozsáhlé lesy a louky jsou ideální pro turistiku. Nedaleko se nachází skanzen lidové architektury Veselý Kopec. Přímo v Hlinsku se také nachází známá památková rezervace Betlém.

Neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace, případně domluvení osobní prohlídky. Koupi je možné financovat hypotékou. V případě zájmu můžeme pomoci s financováním.

Cena
1 060 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a všech poplatků
Aktualizováno
8. 1. 2024
Adresa
Horní Holetín
ID
145
Plocha nemovitosti
1100 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Slaný

Petr Slaný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Holetínu.

Podobné nabídky