Prodej rodinného domu, Říkovice, 324 m2 (ID: 1243211)

Říkovice


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Říkovicích

Popis

BO! reality exkluzivně nabízí k prodeji dvoupatrový rodinný dům v Říkovicích s neomezeným potenciálem. Tento dům nabízí nejen dostatek prostoru pro celou rodinu, ale i také možnost přizpůsobení domu podle Vašich individuálních představ.

Tento prostorný dům se nachází v klidné lokalitě Říkovic, kde jsou v blízkosti veškeré potřebné infrastruktury. Dům je zděný z pálených cihel, s pevnými stropy z keramiky a betonu, což poskytuje této nemovitosti stabilní základ pro rekonstrukci a různé možnosti využití. Nemovitost nabízí ideální prostředí pro dvougenerační bydlení, kde každá část domu může poskytovat nezávislost a současně sdílet společné prostory. V obytné části domu byla započatá rekonstrukce.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a domluvte si osobní prohlídku s našim makléřem. S financováním nemovitosti Vám pomohou naši specialisté.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Říkovice
ID
4051
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
324 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
162 m2
Plocha nemovitosti
805 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Vlasatý

Jan Vlasatý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Říkovicích.

Podobné nabídky