Pronájem kanceláře, Praha - Nusle, Na Pankráci, 231 m2

Na Pankráci, Praha 4 - Nusle


81 610 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+180Kč/m2/měsíc služby)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Se souhlasem pronajímatele nabízíme k pronájmu vybavenou kancelářskou jednotku v projektu Vista House, ulice Na Pankráci, která nabízí především klidné zázemí pro práci. Záleží jen na vás, jestli potřebujete pracovní místo na občasnou práci, zařízenou kancelář nebo zasedací místnost. Samozřejmě můžete využívat i kuchyňku, recepci, garáž, kolárnu a sprchu. Ve spodní části budovy najdete nabídku obchodů a občerstvení, abyste nemuseli chodit pro oběd a nákup daleko.

K dispozici:

- jednotky od 30m2-700m2
- od 14,00Eur/m2/měsíc nájem
- 180Kč/m2/měsíc služby
- parking
- ihned k dispozici
- možnost pronájmu parkovacích míst

Do kanceláří je to blízko, ať jedete jakkoliv. Metro Vyšehrad 5 minut pěšky, centrum za 3 minuty, nájezd na pražský okruh a D1 do minuty autem.

Cena
81 610 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+180Kč/m2/měsíc služby
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Na Pankráci, Praha 4 - Nusle
ID
OS_VISTA231
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
231 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Straširybka

Ondřej Straširybka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 4.

Podobné nabídky