Prodej bytu 3+kk, Estepona, Španělsko, 84 m2

Estepona, Španělsko


5 981 293 Kč /za nemovitost

(Včetně provize RK)


Regionální dodavatelé

Popis

Hledáte nemovitost na Costa del Sol v Andalusii? Potřebujete poradit s lokalitou? Chcete nemovitost pronajímat, ale i užívat pro své potřeby? Hledáte druhý domov nebo jen místo k prodloužení léta? Rádi Vám poradíme s výběrem, zajistíme veškerý právní servis a formality spojené s koupí nemovitosti. V případě zájmu pomůžeme i s následným pronájmem.

Nabízíme ke koupi apartmány 3+kk a 4+kk s dvěma koupelnami v novém projektu, který se skládá z 63 jednotek. Jedná se o moderní uzavřený rezidenční komplex, kde jsou všechny bytové jednotky orientovány na jih, nebo jihozápad a většina z nich má výhled na moře.

Apartmány v přízemí mají krásnou zahradu a podkrovní byty prostorné terasy. Všechny jednotky mají minimálně jedno parkovací stání a komoru - sklep. Nalezneme zde zahradní prostory se společným bazénem a posilovnou, kde můžete naplno využít svůj volný čas. Bylo zde postaráno o každý detail, aby se tento obytný komplex stal Vaším budoucím domovem.

V blízkosti najdete několik golfových hřišt’, včetně Doña Julia Golf, Finca Cortesín Golf Club, Estepona Golf a Valle Romano. Přístav Marina Estepona je 5 vzdálen min. autem. V pěší vzdálenosti nalezneme supermarkety, kavárnu a restaurace. Do centra Estepony je to 2 min. autem.

Estepona se nachází 55 minut jízdy autem od mezinárodního letiště v Malaze, kam jsou denně příme lety z Prahy, nebo Vídně. V těsné blízkosti se nacházejí také významné turistické oblasti, jako je Puerto Banús, vzdálené pouhých 20 minut, historické centrum Marbelly, Tarifa, kitový a surfový ráj vzdálen jen 60 minut.
Andaluské Sluneční pobřeží, alias Costa del Sol, nabízí vedle nemovitostí pro trvalé či rekreační bydlení jedinečný životní styl a úroveň, kterou jinde najdete jen stěží. At’ už hledáte lepší podnebí, španělskou kulturu, rozmanitost outdorových aktivit nebo mezinárodní komunitu, zde si příjdete na své.
Estepona má přibližně 325 slunečnými dní v roce, takže probouzení do jasného modrého slunečného nebe a trávení více času venku stává skutečností. A to i v zimě!

Ceny od: 3+kk s terasou od 237.400,- €, 4+kk s terasou od 277.000,- €,
Penthouse s terasou od 383.000,- €.

Cena
5 981 293 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Včetně provize RK
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Estepona, Španělsko
ID
38
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Dvořák

Jiří Dvořák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky