Prodej pozemku pro bydlení, Mostek, 1344 m2

Mostek


1 948 800 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 287 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mostku

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi soubor 2 pozemků v obci Mostek v krásné lokalitě Podkrkonoší o celkové výměře 1 344 m2.
Jednotlivé parcely mají tyto výměry: 709 m2, 635 m2.

Rovinaté pozemky jsou určeny územním plánem pro výstavbu samostatných rodinných domů (území BI - Plochy bydlení v rodinných domech – městské a příměstské). Zastavitelnost pozemku je 25% a výšková hladina zástavby se stanovuje 11 m nad rostlý (okolní) terén. Na části pozemků je ochranné pásmo lesa.
Inženýrské sítě (veřejný vodovod, kanalizace, plyn a elektřina) jsou vedeny u hlavní komunikace.
Příjezdová komunikace je velmi málo frekventovaná a po cca 650 m končí její průjezdnost.
V blízkosti vede taktéž málo frekventovaná železniční trať.
V obci je dostupná občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, obchod COOP, fotbalové a dětské hřiště. Ostatní naleznete v cca 20 min. vzdálených městech Hostinné, Dvůr Králové nad Labem, Nová Paka, Lázně Bělohrad.

Cena
1 948 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 7. 2024
Adresa
Mostek
ID
860730
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1344 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vlasta Šťovíčková

Vlasta Šťovíčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mostku (okr. Trutnov).

Podobné nabídky