Prodej vily, Planá nad Lužnicí, Strkovská, 250 m2

Strkovská, Planá nad Lužnicí


12 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 478 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Plané nad Lužnicí

Popis

Nabízíme prodej prvorepublikové vily z roku 1930 s velkým pozemkem, která se nachází v klidné lokalitě čtvrti Strkov, části města Planá nad Lužnicí v okrese Tábor. Celková plocha pozemku činí 2246 m2 se zastavěnou plochou domu 155 m2 a užitnou obytnou plochou okolo 250 m2. Dvoupodlažní rodinný dům je kompletně podsklepen a tyto prostory nabízí kotelnu, technickou a skladovou místnost. První nadzemní podlaží domu disponuje vstupní předsíní, centrální halou se schodištěm do druhého patra, obývacím pokojem, kuchyní, dvěma samostatnými pokoji, koupelnou a WC. Ve druhém patře se nachází tři pokoje, koupelna a v mezi patře WC. Dům disponuje také prostornou půdou. Nemovitost je v původním udržovaném stavu s dochovanými prvky prvorepublikové architektury. Vytápění domu ústřední s kotlem na tuhá paliva, ohřevem teplé vody - bojler, elektřina 230/380V, kanalizace - obecní, voda – obecní, vlastní studna.
K domu náleží také velká zahrada s již vzrostlou okrasnou zelení. Součástí zahrady je garáž včetně dvou skladů o zastavěné ploše 40 m2. Ve městě Planá nad Lužnicí se nachází základní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékař, obchody, pošta, obecní úřad, restaurace, zastávka autobusu atd.). Okresní město Tábor je vzdáleno 9 km s velmi dobrou dostupností. PENB – G. Doporučujeme osobní prohlídku.

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Strkovská, Planá nad Lužnicí
ID
4906-R
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2246 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Kujal

Radek Kujal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Plané nad Lužnicí.

Podobné nabídky