Pronájem kanceláře, Brno, Moravské náměstí, 30 m2 (ID: 1300518)

Moravské náměstí, Brno


10 990 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Rozvoj malého businessu může být neuvěřitelně náročný a prospěšný proces. Jednou z věcí, která je nezbytná, je efektivní pracovní prostor. I když jste možná začínali podnikat ve sklepě, budete potřebovat reprezentativní prostory, které vám usnadní další růst. Pro zvýšení šance na úspěch ve světě podnikání je důležité, aby byla kancelář dostupná zákazníkům, dodavatelům i obchodním partnerům. Buďte v centru města. Buďte na MORAVÁKU. Kancelář s výměrou 30 m2 je pro tento účel jako stvořená. Kancelář se pronajímá NEVYBAVENÁ, fotografie jsou jen ukázkové.

Kancelář má bílou výmalbu, plastová okna s izolačním trojsklem i zastínění látkovou roletou. V prostoru je nový podhled a na podlaze uložen zátěžový koberec s lištou. Vstupní dveře do kanceláře jsou opatřeny nadsvětlíkem. Samozřejmostí je klimatizace.

Vstup do budovy MORAVÁK vede přes atraktivní recepci s nepřetržitým provozem. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. V objektu jsou k dispozici výtahy a kolárna s šatnou a sprchami. Po celé budově je k dispozici vysokorychlostní internet. Přístup je zabezpečen čipovými kartami a budova je střežena bezpečnostním kamerovým systémem. Chloubou budovy je atrium, které vybízí k odpočinku, ale i pohodovým schůzkám s klienty. Součástí objektu jsou ještě sdílené zasedací místnosti, kuchyňky, jídelny a odpočinkové zóny v každém patře.

V pěší dostupnosti je kompletní občanská vybavenost. V blízkosti je také zastávka MHD. V okolí se nachází bary, restaurace a kavárny.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Cena
10 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Moravské náměstí, Brno
ID
BRN-0030
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kryštof Saibert

Kryštof Saibert

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky