Prodej vily, Primošten, Chorvatsko, 550 m2

Primošten, Chorvatsko


Cena na vyžádání

(info v RK)


Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji prostornou luxusní vilu, která je součástí nově postaveného projektu přímo u pláže v malebné zátoce, nedaleko Primoštenu. Vila o celkové ploše 550 m2 je zapuštěna ve svahu a rozkládá se ve třech podlažích.

V přízemí se nachází dvě ložnice, z čehož jedna jako masterbedroom, má výhled na otevřené moře a přímý vstup na terasu. Obě ložnice mají vlastní koupelnu. Dále je zde chodba s toaletou a otevřená kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem se vstupem na terasu s bazénem a na zahradu. Z obývacího pokoje je nádherný výhled na moře. V 1. patře jsou umístěny tři ložnice, každá má vlastní koupelnu a dvě z nich mají vlastní terasu s výhledem.
Díky položení ve svahu, je hlavní vstup umístěn ve 2. patře, zde je umístěna ještě jedna ložnice s vlastní koupelnou a pokoj pro hosty.

Celý interiér domu je zařízen kvalitním designovým nábytkem. V domě je klimatizace, vyhřívaná podlaha a vyhřívaný bazén.

K vile náleží několik parkovacích míst.

Primošten se nachází v blízkosti národního parku Krka, který je známý svými vodopády, a národního parku Kornati, což je skvělé místo pro výlety a prozkoumávání přírody. Zde najdete spoustu příležitostí pro rekreační aktivity.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Primošten, Chorvatsko
ID
N6669
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
550 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
739 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Pecková

Veronika Pecková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky