Prodej pozemku, Brno, 1038 m2 (ID: 1312396)

Zbýšov


40 214 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 192 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Prodej vynikajícího smíšeného pozemku: Zemědělský a vinařský potenciál!

Objevte mimořádnou příležitost s tímto výjimečným pozemkem, který je dokonale klasifikován pro smíšené využití. Pozemek se skládá z poloviny úrodné zemědělské půdy a poloviny vinice, což je snem pro farmáře, vinaře a investory. Pozemek se nachází na malebném a klidném místě a nabízí ideální kombinaci produktivního zemědělství a potenciálu pro pěstování vinné révy.

Polovina pozemku je určena jako prvotřídní zemědělská půda, ideální pro různé plodiny. Ať už máte zájem pěstovat obilí, zeleninu nebo jiné produkty, tato úrodná půda nabízí nekonečné zemědělské možnosti. Druhá polovina je klasifikována jako vinice, ideální pro ty, kteří chtějí vyrábět vlastní víno. Půda a klima jsou vhodné pro pěstování vysoce kvalitních hroznů, což poskytuje jedinečnou příležitost k vytvoření prosperující vinice.

Tato vzácná nabídka smíšeného pozemku poskytuje výjimečnou příležitost pro zemědělské a vinařské podnikání. Ať už jste začínající farmář, zkušený vinař nebo investor hledající hodnotný majetek, tento pozemek je pro vás ideální. Využijte této jedinečné šance vlastnit všestranný a produktivní pozemek.

Exkluzivně Vám nabízíme pozemky v katastrálním území Kounické Předměstí
Tyto pozemky jsou zapsané na LV 579
parc.č.
1248/478
1248/479
1248/494
1248/548
1248/572
1248/726

Pozemek si můžete prohlédnout sami. Přijďte a přesvědčte se sami o kráse a potenciálu těchto lesních pozemků. Vytvořte si své vlastní přírodní útočiště na místě, které je připraveno splnit vaše sny. Rádi vám poskytneme souřadnice GPS.

Investice do lesů je zejména nyní, v době nejistoty, vyhledávanou cestou, jak ochránit peníze před inflací. Každý lesní pozemek je unikátní a jeho cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Cena
40 214 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Zbýšov
Plocha nemovitosti
1038 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Brně.

Podobné nabídky