Prodej vícegeneračního domu, Praha - Libeň, Střížkovská, 658 m2

Střížkovská, Praha 8 - Libeň


22 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 109 564 Kč /měs.

(včetně provize, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme exkluzivně čtyřpatrový činžovní dům ve vyhledávané lokalitě, širším centru Prahy 8 - Libeň. Hned pod nově dostavěném bytovém komplexu Čertův vršek .
Podlahová plocha je 658 m2. K dispozici je vypracovaná studie na rozšíření plochy na 819 m2 a zvýšení nemovitosti o 1,5 m na úroveň okolní zástavby. Dům, ve kterém se zastavil čas, dýchne na vás kus historie, je určený zvláště pro milovníky staré Prahy a domů z doby secese, navíc se nachází v klidné lokalitě.

V současné době je využívaný jako penzion se 40 lůžky. V přízemí se nachází 3 místnosti - 7 lůžek, v prvním patře je šest místností -13 lůžek, ve druhém patře čtyři místnosti - 9 lůžek, v podkroví jsou dvě místnosti 5 lůžek. Pokoje mají k dispozici kuchyně a koupelny. Ve vestibulu jsou dva byty 1+kk a 1+1 celkem 6 lůžek. Penzion díky výborné dostupnosti /autobus, tramvaj, metro/ je plně obsazen.
Čistý měsíční zisk po odečtení provozních nákladů činí cca 250 tis. Kč / nejsou započítané náklady na běžné opravy/.

Dům je možné předělat na bytový, s luxusními byty, ateliery a parkovacími místy. K rekonstrukci je možné využít i přilehlý pozemek s rovinatými terasami, který je rovněž zahrnutý do stavebního záměru a nabízí k prodeji.

Jiné využití je sídlo firmy, v zázemí se nacházejí prostory, které lze předělat na sklady nebo dílny. Nedaleko se nachází městský okruh. Při odkoupení zahrady,kterou inzerujeme samostatně, je nemovitost přístupná ze dvou ulic. Veškerá občanská vybavenost je v místě. Doporučujeme jako skvělý investiční záměr. Více informací u makléře.

Cena
22 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Střížkovská, Praha 8 - Libeň
ID
000082
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
658 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
658 m2
Plocha nemovitosti
169 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Libuše Horáková

Libuše Horáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Praze 8.

Podobné nabídky