Prodej skladu, Polička - Polička-Město, Pálená, 700 m2 (ID: 1346678)

Pálená, Polička-Město


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)


Regionální dodavatelé v Poličce

Popis

Nabízíme výhradně prodej komerční nemovitosti, v centru města Poličky. Nemovitost sloužila od počátku jako sklad zeleniny. Byla komplexně propojena s bytovým domem, který je vstupem od Šaffovi ulice. Nyní tvoří samostatný objekt. Je, mimo opravenou fasádu, v původním stavu. Napojena na veřejnou kanalizaci, místní vodovod a do domu je zavedena elektřina a plynovod.

V přízemí se nachází velká skladovací hala s klenutými stropy. A dalšími třemi místnostmi, z nichž z jedné vede průmyslový výtah do dalšího podlaží. Každé podlaží má přes 240m2. V prvním nadzemním podlaží byla vybudována železná podlaha a sníženy stropy, kvůli tehdejšímu skladování ovoce a zeleniny. Toto patro doprovází i sociální zázemí s toaletou, kuchyňskou linkou a dvěma místnostmi, které byly pronajímány a bylo zde krejčovství. Krov je neobydlený, ale vhodný k vestavbě pro bydlení.

Dům je posledních 10 let nepronajat a neužíván. Je odpojen a demontován elektroměr i plynoměr.

Pro svůj stav a zejména potenciál do budoucna je vhodný k rekonstrukci / výstavbě. Skrze místní územní plán tato nemovitost nabídne několik možností využití. Např. provozovny ( s nerušící výrobou), občanské vybavení a v neposlední řadě stavby pro bydlení ať už jako rodinný nebo bytový dům, nebo případná kombinace.

Pozemek pod domem má 339m2 a jeho součástí jsou i tři garáže. Ty ale nejsou v tuto chvíli nabízené a nebudou součástí prodeje. Parcela bude tedy rozdělena a jeho výměra bude přibližně 265m2.

Máte podnikatelský záměr a oslovila Vás naše nabídka, nebo jen hledáte prostor k rezidenčnímu bydlení? Zkontaktujte nás a podáme Vám veškeré informace, které Vás budou zajímat, případně pomůžeme s financováním nemovitosti. Budeme se těšit na osobní prohlídce.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Pálená, Polička-Město
ID
57936
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
700 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Poličce.

Podobné nabídky