Prodej podílu trvalého travního porostu, Pašovice, 1590 m2 (ID: 1353526)

Pašovice


50 519 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Pašovicích

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečný podíl 29/252 na pozemku o celkové výměře 1 487 m² v malebné obci Pašovice, okres Uherské Hradiště, za atraktivní cenu 52 511 Kč (35 Kč za m²). Tento podíl odpovídá 1/6 vlastnického podílu na dvou přilehlých parcelách:

Parcela č. 2812/1 – 5 957 m²
Parcela č. 2812/2 – 6 968 m²

Aktuální stav a využití:
I když jsou pozemky v současné době vedeny jako louka, jejich potenciál je obrovský. Nabízí se zde možnosti pro dočasné využití, jako je zemědělství, skladování, rekreační aktivity nebo údržba přírodní krajiny. Tyto pozemky mohou sloužit jako ideální místo pro vaše okamžité potřeby nebo projekty.

Budoucí příležitosti:
S plánovaným rozšířením průmyslové zóny a urbanistickými změnami v regionu je zde možnost významného zvýšení hodnoty pozemků. Jakmile dojde k implementaci těchto plánů, vaše investice se může transformovat na cenný komerční majetek, což může přinést značné zhodnocení.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami.

Tato nabídka je příležitostí, jak investovat do pozemku, který v budoucnu může stát na prahu nového rozvoje a komerčního potenciálu. Nepropásněte šanci na investici do oblasti s vysokým růstovým potenciálem!

Cena
50 519 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Pašovice
Plocha nemovitosti
1590 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky podílu louk v Pašovicích.

Podobné nabídky