Prodej rodinného domu, Olomouc, U panelárny, 134 m2 (ID: 1365664)

U panelárny, Olomouc


9 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 180 Kč /měs.

(uvedená cena je včetně právních služeb a provize RK)


Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Hledáte nový domov v krajském městě Olomouc s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností?

Představujeme Vám projekt nové výstavby 16 moderních rodinných domů v městské části Olomouc - Chválkovice. Projekt RD Chválkovice nabízí ideální kombinaci moderního bydlení s využitím zahrady, kterou si vytvoříte dle vlastních představ, a dvěma zastřešenými parkovacími stáními. Lokalita výstavby nových rodinných domů se nachází nedaleko přírody a možných sportovních aktivit ne jen podél řeky Bystřice.

Nových 16 stavebních pozemků nabízí různé celkové výměry od 260 m² do 554 m² a všechny shodně nabízejí zastavěnou plochu rodinného domu 128 m².

Vytápění všech domů bude zajištěné tepelnými čerpadly.

A nyní konkrétně, tento nabízený stavební pozemek má výměru 265 m² a je v inzerovaném situačním plánku RD Chválkovice ,,NABÍDKA DOMŮ,, pracovně označen č. 4.

Jednopodlažní dům s obytným podkrovím o celkové užitné ploše 134,4 m² a dispozicí 5+kk je situovaný na rovinatém terénu. Dům se prodává ve standardu hrubé stavby. Ta zahrnuje základovou desku, hydroizolaci a tepelnou izolaci, stavbu z keramických pálených cihel o minimální tloušťce zdiva 440 mm včetně překladů a věnce, kompletní zastřešení pálenou keramickou taškou, klempířské prvky, hliníkové okenní rámy s trojsklem, dále oplocení, pergolu, finální fasádu, bílou omítkovinu a kompletní dřevěné prvky. Vnitřní uspořádání je navrženo tak, aby charakter navrženého domu maximalizoval možnosti využití celého pozemku.

V přízemí domu se nachází zádveří (2,3 m²), šatna (2,9 m²), technická místnost /prádelna (3,1 m²), spíž/sklad (6,3 m²), prostor pro popelnici - odpad (1,3 m²), ložnice (13 m²), pracovna (11 m²), koupelna (5,2 m²), dále schodiště do podkroví domu s chodbou (4,8 m²), kuchyně (8 m²), jídelna (12 m²), obývací pokoj (17,9 m²), WC (2,1 m²), chodba (7,9 m²), krytá terasa (18,4 m²), terasa (19,9 m²). V podkroví domu se nachází chodba (4,1 m²), dva samostatné pokoje (12,2 m² a 13 m²) a koupelna s WC (7,3 m²). Vše najdete u projektu v kartě domu u projektu RD Chválkovice.

Uvedená cena zahrnuje pozemek včetně standardu hrubé stavby, právních služeb a provize RK. Realizace interiéru a dokončovací práce si kupující bude realizovat dle svého uvážení a rozpočtu.

Výstavba byla zahájena 3/2024. Plánované dokončení hrubých staveb 9/2025. V rámci projektu pro vás připravujeme a rádi vám nabídneme zvýhodněné úvěrování, které je připravené tomuto projektu na míru naším finančním poradcem po konzultaci a upřesnění vstupních informací s jednotlivými zájemci o koupi.

Více informací získáte u prodejce projektu RD Chválkovice a následně na naší společné osobní schůzce.

Cena
9 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena je včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
U panelárny, Olomouc
ID
160-NP02464
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
134 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
128 m2
Plocha nemovitosti
265 m2
Plocha zahrady
70 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karel Pazdera

Karel Pazdera

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci.

Podobné nabídky