Prodej rodinného domu, Doksy, K Horce, 130 m2 (ID: 1378583)

K Horce, Doksy


10 754 100 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 251 Kč /měs.

(Včetně provize RK a kompletního právního servisu. )


Regionální dodavatelé v Doksech

Popis

Rádi byste se přestěhovali do nového domu, který vám bude nabízet vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení? Máme pro vás perfektní nabídku! Prodáváme novostavbu poloviny patrového dvojdomu s dispozicí 5+kk v klidné obci Doksy. S užitnou plochou 130 m2 a pozemkem o velikosti 527 m2 se zde budete cítit jako doma.
Dům je vybaven podlahovým vytápěním v přízemí a radiátory v patře. Zdrojem tepla je moderní plynový kondenzační kotel. V domě jsou dvě WC a koupelna. Připojení na elektřinu, vodu a kanalizaci jsou samozřejmostí. Připravené jsou také sítě na televizi a internet.
Další výhody tohoto domu jsou šatna, technická místnost, 4 m3 velký zásobník na dešťovou vodu a parkování na pozemku pro dvě auta. V okolí domu se nachází les, takže si zde můžete vychutnat klid a krásnou přírodu.
Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klidný a pohodlný život mimo město, přesto s dobrou dostupností do Prahy. Neváhejte a přijďte se na náš nový dům podívat!

Cena
10 754 100 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
K Horce, Doksy
ID
833244
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
527 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Adámek

Jiří Adámek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Doksech (okr. Kladno).

Podobné nabídky