Prodej rodinného domu, Jihlava, 200 m2

Jihlava - Pávov


6 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 312 Kč /měs.

(Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy, poplatků a odměny RK)


Regionální dodavatelé v Jihlavě

Popis

Nabízíme k prodeji ve výhradním zastoupení majitele poctivě stavěnou vilu pana továrníka – majitele pily, a to v původním stavu, ke kompletní rekonstrukci. Vila se nachází v obci Pávov, v blízkosti Pávovského rybníka.
Konstrukčně stavba svojí prostorovou velkorysostí a dostatkem zázemí a úložných prostor odráží vysoké společenské postavení a pevné finanční zázemí původního majitele. Najdete v ní krásné arkýřové okno, poctivé prkenné podlahy, monumentální schodiště se zábradlím a další prvky, nad kterými oko znalce zaplesá. Je však třeba také objektivně říci, že ne vše se podařilo uchránit před samozvanými obyvateli objektu v době, kdy byla vila panu majiteli zabavena. Tento skvost si doslova říká o to, aby mu byla s citem navrácena jeho původní noblesa a mohl tak svým novým obyvatelům poskytnout vysoce nadstandardní bydlení. Vzhledem ke kvalitě původního provedení se přizvaní odborníci shodli, že vilu není třeba bourat a postačí rekonstrukce.
V přízemí se nachází 5 velkých místností, z toho jedna s krásným arkýřovým oknem a 7 malých prostorů navazujících na obytné místnosti, které sloužily buď jako sociální zařízení, komory, spíž či šatny. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází jedna velká obytná místnost s balkonem a z jejích obou stran přiléhá půda, která nebyla využívána k bydlení, nicméně po rekonstrukci může představovat další velkorysý obytný prostor. V suterénu je umístěn sklep a vlastní studna, která zásobovala dům pitnou vodou.
Na zahradě se nachází garáž pro dvě auta, též v původním stavu. Zahrada je v neudržovaném stavu.
Velkou výhodou bydlení v Pávově je nejen klid a soukromí, blízkost rybníka a přírody, ale i skvělá dostupnost Jihlavy pomocí MHD, která jezdí několikrát za hodinu. Doporučujeme prohlídku.

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy, poplatků a odměny RK
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Jihlava - Pávov
ID
240068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
953 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Dagmar Šolcová

Ing. Dagmar Šolcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě.

Podobné nabídky