Prodej rodinného domu, Srubec, Ledenická, 110 m2 (ID: 1408816)

Ledenická, Srubec


10 299 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 49 082 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Srubci

Popis

Nabízíme k prodeji atraktivní novostavbu rodinného domu v klidné a žádané lokalitě Srubec, která disponuje veškerou občanskou vybaveností a vynikající dostupností do Českých Budějovic.

Tento moderní a prostorný rodinný dům o dispozici 5kk a užitné ploše 101 m2 nabízí komfortní bydlení s promyšlenou dispozicí. Najdete zde světlý obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout, dva útulné dětské pokoje, pracovnu, ložnici se šatnou, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, technickou místnost a předsíň.

Na zahradě o rozloze 422 m2 je připravené parkovací stání pro dva osobní automobily, terasa a spoustu dalšího místa pro vaše kreativní nápady. Na zahradě je také zbudovaná retenční nádrž na dešťovou vodu s přepadem do vsaku zajišťují dostatek vody k závlaze budoucí vegetace.

Celá nemovitost je vytápěna podlahovým topením napojeným na plynový kotel, který zároveň ohřívá vodu. Napojení na veřejnou kanalizaci a obecní vodovod je samozřejmostí. Pro rychlé a stabilní internetové připojení je k dispozici optická síť.

Dům je záměrně ponechán v některých drobných detailech nedokončen, aby si budoucí majitelé mohli přizpůsobit vybavení, materiály a barvy podle svých představ. Nabízíme vám možnost dokončení kuchyňské linky, přední části plotu s pojezdovou bránou, hliníkové pergoly nebo krytého stání pro automobily. Například kuchyňskou linku lze dodat do 4 týdnů od zaměření, přičemž máte na výběr ze dvou variant podle výběru materiálů: první za 166.000,- Kč a druhá za 189.000,- Kč, obě ceny zahrnují montáž, dopravu a DPH. (ceny bez spotřebičů)

Možnost financování hypotékou, zajistíme Vám výhodné financování této nemovitosti.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro Vás.

Cena
10 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Ledenická, Srubec
ID
24024-BYDL
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
551 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jakub Frank

Jakub Frank

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Srubci.

Podobné nabídky