Prodej pozemku pro bydlení, Kněževes, Chmelařská, 1485 m2

Chmelařská, Kněževes


Rezervováno
1 989 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 479 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kněževsi

Popis

REZERVACE - Dobrý den, hledáte ideální místo pro váš rodinný domov? S potěšením vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízíme jedinečnou příležitost realizovat své stavební sny ve výjimečné lokalitě městyse Kněževes, jen 6 kilometrů od Rakovníka a pouhých 30 minut jízdy od Prahy.

Tento rovinný pozemek o rozloze 1485 metrů čtverečních je perfektní pro rodinné bydlení, obklopený malebnou krajinou středočeského regionu.

Územní plán obce klasifikuje nemovitost jako smíšenou obytnou venkovskou plochu, což umožňuje zastavitelnost až 35 % pozemku. Můžete zde postavit rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím. Připravili jsme pro vás i vizualizaci možného budoucího stavu. Inženýrské sítě jsou vedeny na hranici pozemku.

Parcela se nachází v klidné části Kněževsi, což poskytuje ideální prostředí pro pohodlný život. Blízkost veškeré občanské vybavenosti a snadný přístup do přírody vám nabídne to nejlepší z obou světů městské pohodlí a venkovský klid.

Tento pozemek není jen investicí do nemovitosti, ale také do budoucnosti vaší rodiny. Kněževes je ideální pro výchovu dětí, nabízí dostatek zeleně, školu, školku, autobusové zastávky, vlakovou stanici a široké spektrum volnočasových aktivit pro celou rodinu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo osobní prohlídku. Vaše rodinná oáza už na vás čeká!

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

Stav
Rezervováno
Cena
1 989 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Chmelařská, Kněževes
ID
22518
Plocha nemovitosti
1485 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Novák

Jiří Novák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kněževsi (okr. Rakovník).

Podobné nabídky