Pronájem kanceláře, Praha - Nusle, Závišova, 526 m2

Závišova, Praha 4 - Nusle


131 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Servisní poplatky: 183CZK/m2/měsíc + DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Z naší nabídky více než 1300 komerčních objektů s více než milionem volných m2 vám jako vybraní zástupci majitele nabízíme k pronájmu bez provize atraktivní administrativní prostory v rámci celé Prahy a regionálních měst ČR.

Nabízíme kanceláře k pronájmu v Nuslích na Praze 4. Komplex administrativních budov na vlastním ohraničeném pozemku se skládá ze 3 propojených budov a jedné samostatně stojící. K dispozici jsou jak openspace prostory, tak také samostatné kanceláře. V rámci objektu jsou k dispozici také skladové prostory. Budova je po rekonstrukci, kterou prošla také část kancelářských ploch. Prostory jsou vybaveny kartovým přístupem a chladícími jednotkami. Projekt nabízí jak časovou tak prostorovou flexibilitu. Pár kroků od budovy se nachází tramvajová zastávka Divadlo na Fidlovačce. Parkování je řešeno venkovními parkovacími stáními. Pro relaxaci může být výhodou nedaleký park Folimanka. Uvedené fotografie se mohou lišit od nabízených jednotek v objektu.

Využijte našeho bezplatného poradenství v oblasti pronájmů kancelářských a obchodních prostor. Rádi Vám na základě Vašich přání připravíme přehled alternativních nabídek v dané lokalitě nebo v rámci celého města.

Cena
131 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Servisní poplatky: 183CZK/m2/měsíc + DPH
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Závišova, Praha 4 - Nusle
ID
InzSre14210
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
526 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kajetán Čásenský

Kajetán Čásenský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 4.

Podobné nabídky