Prodej chalupy, Lučany nad Nisou - Jindřichov, 214 m2

Lučany nad Nisou, Jindřichov


7 550 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 981 Kč /měs.

(provizi hradí prodávající)


Regionální dodavatelé v Lučanech nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Krásná chalupa ve vesničce Jindřichov nedaleko Jablonce nad Nisou. Chalupa nabízí 3 samostatné ložnice a prostornou společenskou místnost ideální pro večerní posezení s přáteli. Díky neprůchozím pokojům je chalupa vhodná jak pro vlastní bydlení, tak i jako investice prostřednictvím pronájmu. S možností využití společné kuchyně a společenské místnosti.

V blízkosti chalupy se nachází lyžařské středisko Tanvaldský Špičák, které nabízí skvělé lyžování a běžecké tratě, včetně Jizerské magistrály. Běžkařské trasy kolem Bedřichova jsou vhodné pro všechny úrovně dovedností, od profesionálů po rodiny s dětmi. S více než 170 km upravených tratí je Jizerská magistrála ideálním místem pro běh na lyžích.

Okolí chalupy je obklopeno krásnými lesy, které poskytují ideální místo k relaxaci a procházkám v přírodě. Díky desítkám cyklostezek můžete objevovat okolní rozhledny a užívat si nádherná panoramata Jizerských hor. Pár minut autem od chalupy se dostanete k úžasné přehradě v Jablonci, kterou v letních měsících můžete využívat k vodním radovánkám. Přehrada je lemována stánky s občerstvením.


Jizerské hory jsou skvělou destinací pro trávení času v přírodě a nabízejí širokou škálu aktivit pro všechny věkové kategorie. Buďte součástí této malebné vesnice a užijte si klidný venkovský život s možností různých sportovních aktivit v okolí. Komfortní a prostorná chalupa v Jindřichově je skvělým místem pro váš odpočinek a relaxaci. Prohlédněte si tuto jedinečnou nemovitost a získejte nový domov či investiční příležitost v krásném prostředí Jizerských hor.

Díky skvělé dostupnosti do Prahy za méně než hodinu je tato chalupa ideální kombinací klidného venkovského života a blízkostí velkoměsta.

V případě zájmu vás rádi touto nemovitostí provedeme a těšíme se na setkání!

Cena
7 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Náklady na bydlení
2000
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Lučany nad Nisou, Jindřichov
ID
59723
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
214 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
176 m2
Plocha nemovitosti
3028 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Lučanech nad Nisou.

Podobné nabídky