Pronájem obchodního prostoru, Plzeň, Americká, 110 m2

Americká, Plzeň


40 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ DPH, plus provize)


Regionální dodavatelé v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k pronájmu jedinečné obchodní prostory o celkové ploše 110 m² + zahrádka ve vnitrobloku 105 m², situované v přízemí činžovního domu na prestižní adrese v Plzni, na Americké ulici.
Tento prostor je ideální pro provoz restaurace, kavárny, baru nebo jiného typu obchodního záměru.

V přízemí se nachází velká, vzdušná místnost s barem, která je připravena k okamžitému využití. Prostory zahrnují také zázemí kuchyně, což umožňuje snadnou přípravu jídel a nápojů. Technická místnost poskytuje dostatek úložného prostoru a zázemí pro personál. K dispozici jsou dámské a pánské toalety, což zajišťuje pohodlí pro všechny návštěvníky.

Jedním z největších benefitů tohoto prostoru je zahrádka ve vnitrobloku (105 m²), která nabízí klidné a příjemné prostředí pro venkovní posezení. Tento prostor může sloužit jako letní zahrádka pro hosty nebo relaxační zóna.

O vytápění se stará plynový kotel, který zajišťuje příjemné teplo i v chladnějších měsících. Ohřev vody je zajištěn bojlerem, což zaručuje neustálou dostupnost teplé vody.

Prostory jsou volné ihned, připravené k vašemu podnikání. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky.
Těšíme se na Vaše dotazy a rádi Vám pomůžeme s realizací Vašeho obchodního záměru na této atraktivní adrese.

Cena
40 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ DPH, plus provize
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Americká, Plzeň
ID
0264
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
110 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Drástal

Michal Drástal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Plzni.

Podobné nabídky