Prodej rodinného domu, Nový Bydžov - Skochovice, 247 m2

Nový Bydžov, Skochovice


5 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 640 Kč /měs.

(provizi hradí kupující)


Regionální dodavatelé v Novém Bydžově

Popis

Rádi bychom vám představili jedinečný rodinný dům, která se nachází nedaleko Nového Bydžova.
Vzhledem k umístění v klidné části obce Skochovice, je nemovitost ideální pro milovníky přírody, zároveň ale kousek od centra města.

Nemovitost je vhodná k dvougeneračnímu bydlení, nebo pro 2 spřátelené rodiny. Vstupy do obou bytů jsou řešeny přes společnou chodbu. Dají se ale jednoduše rozdělit.
Dispozičně dům nabízí 2 samostatné bytové jednotky s výměrou každé cca 120 m2 a dispozicí 5+1 v přízemí a 4kk v patře. Obě bytové jednotky jsou určeny ke kompletní rekonstrukci.
Dům je vytápěn kotlem na uhlí, není třeba se obávat vysokých záloh na plyn. Má vyměněnou střechu, špaletová okna a je připojen na vodovodní řad a také obecní kanalizaci.
Na pozemku je velká stodola, dvě garáže, udírna, sklady, vodárna, vlastní studna, políčko pro pěstování např. brambor a jiné zeleniny, ovocné stromy a keře.
Nemovitost obklopuje krásný pozemek o celkové rozloze 2 205 m², kde můžete relaxovat, grilovat nebo pěstovat rostliny.

Z občanské vybavenosti obce je rodičům s dětmi k dispozici relativně nové a udržované dětské hřiště či sportoviště v podobě tenisového kurtu. Pro menší společenské akce slouží víceúčelová budova uprostřed obce, ve které najdete také knihovnu.
V obci je registrováno několik podnikatelských subjektů, které mohou místím nabídnout své služby. Jedná se například o obchod s potravinami zemědělskou výrobu, opravy silničních vozidel, chovatelské potřeby, počítačové služby, autodoprava, klempířství, zahradnictví a podobně.
7 minut vám bude trvat cesta do Nového Bydžova a do Městce Králové. Do Chlumce nad Cidlinou dojedete za 14 minut a například do Kolína za 33 minut.

Pokud vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás. Rádi vám poskytneme více informací a dohodneme prohlídku.

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Nový Bydžov, Skochovice
ID
60197
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
247 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2205 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Bydžově.

Podobné nabídky