Prodej rodinného domu, Bašť, K Lesu, 203 m2

K Lesu, Bašť


13 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 289 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Bašti

Popis

Na prodej krásný slunný dům v Bašti s pozemkem o rozloze 1214m2. Tento moderní zateplený cihlový dům nabízí komfortní bydlení ve spojení s kvalitními materiály.

Dům byl zkolaudován v roce 2023, disponuje vším, co potřebujete pro pohodlný život. Eletrické podlahové topení s další alternativou topení v krbu v obývacím pokoji zajišťují optimální tepelný komfort.

Dům je napojen na vodu z vlastní studny, odpad je sveden do jímky. Nad podkrovím se nachází praktická pochozí půda pro úložný prostor.

Dolní patro domu nabízí prostornou ložnici, obývací pokoj, kuchyň, WC, zádveří a samostatný vchod do jednotky 1+kk s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Na horním patře naleznete velký pokoj, který lze rozdělit na dva, pokoj s balkónem a výhledem do lesa, technická místnost s možností přeměny na další pokoj, prostornou koupelnu se sprchovým boxem a WC, a další velký pokoj s vlastní šatnou.

Celá zahrada je orientovaná na jižní stranu, terasa s výhledem do lesa a další terasa patřící k jednotce 1+kk, které lze snadno spojit.

Tento dům nabízí dokonalé spojení kvality, funkcionality a pohodlí.

V Bašti najdete také poštu, fotbalové hřiště a potraviny, spolu s dalšími obchody. Navíc právě zde probíhá výstavba velké základní školy a nachází se zde několik školek, včetně soukromého "Kindergarten".
V sousedních Líbeznicích jsou další školky, škola pro 1500 žáků, lékařská zařízení, pošta, restaurace, i divadlo "Kouzla pana Kožíška". Nechybí zde ani večerka a obchodní řetězec Tesco pro vaše každodenní potřeby.

Autobusová zastávka je v dosahu chůzí cca 8 minut, odkud je možné se snadno dostat autobusovou linku směr Ládví (20 minut). Z vedlejších Líbeznicích lze také cestovat do Mělníka, Neratovic a Kobylis.

Doporučuji prohlídku domu.

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
K Lesu, Bašť
ID
12138
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
203 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
144 m2
Podlahová plocha
203 m2
Plocha nemovitosti
1214 m2
Plocha zahrady
1070 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
120V, 230V, 400V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Škoda

Milan Škoda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bašti.

Podobné nabídky