Prodej ubytování, Srní - Vchynice-Tetov I, 539 m2

Srní, Vchynice-Tetov I


16 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 78 634 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Srní

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme na prodej skvěle udržovaný, renovovaný a zaběhnutý (4,5* Google; cca 40 lůžek) „Hotel Antýgl“ (925 m.n.m.) na Srní „Vchynice-Tetov“ v srdci NP Šumava, jenž je jedinou restaurací s terasou a ubytováním, ležící přímo u Vchynicko-tetovského plavebního kanálu a nejoblíbenější části cyklostezky „Otavská č.12“ s dechberoucím výhledem do údolí horské řeky Vydry a na Hammerské svahy pod horou Antýgl (1.253 m.n.m.). Naprosto unikátní a jedinečná poloha na samotě uprostřed lesů u „kanálu“ a cyklostezky na půli cesty mezi turistickými centry Srním 5 km a Modravou 4 km, zaručuje lukrativní a bezkonkurenční podmínky pro podnikání (desetitisíce turistů v letní sezóně a běžecká stopa v zimní sezóně) v centrální části Šumavy.
Nutno vidět mimořádně unikátní polohu!
Popis: přízemí (239 m2) - gastro: dvě velké slunné terasy, prostorná restaurace s krbem, barem a třetí privátní terasou, zázemí, sociálky (dámy a páni), sklady, zařízená kuchyně (vč. konvektomatu, myčky, plyn. hořáků apod..),tech. část: kotelna a tech. místnost; ubytovací část: vlastní vchod, lyžárna/kolárna, loby a schodiště do 1.NP (183 m2): chodba se schodištěm, byt správce, 8 pokojů, sociální zařízení dámy/páni (sprchy, umyv., WC); podkroví (117 m2): podesta, 7 pokojů s vl. koupelnou (sprcha, umyv. a WC) a půda (sklad).
Zastavěná plocha a nádvoří: 509 m2 + 23 m2(tech. stavba přípojky kanalizace);
Užitná plocha celkem: 539 m2;
Ubytovací část: 300 m2; restaurace: 87 m2 a terasy: 127 m2.
Vytápění: ÚT – kotel Viadrus na T.P.(uhlí);
TUV: 2x boiler 1.600 l;
Voda: vlastní studna s novým čerpadlem;
Odpad: obecní řad;
El.: 220/380 V;
Renovovaná (střecha, zateplení, plastová okna, rozvody vody, odpadu a el., kompletní zařízení) nemovitost s obrovským podnikatelským potenciálem, známá i ze seriálu „Policie Modrava“, ale lze i přestavět na rekreační sídlo či vilu, splňující nejnáročnější podmínky (souznění s přírodou na absolutní samotě, uprostřed lesa s úchvatným výhledem; nulový aut. provoz, avšak skvělá asfal. příjezdová cesta s výborným dojezdem do obcí), které docení nároční klienti, hledající místo snů v horském prostředí v centrální Šumavě!

Cena
16 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Srní, Vchynice-Tetov I
ID
S2446
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
539 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
509 m2
Plocha nemovitosti
532 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
181 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Terasa
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Srní.

Podobné nabídky