Pronájem bytu 2+1, Hradec Králové, Klicperova, 51 m2

Klicperova, Hradec Králové


18 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie 3000 Kč, kauce 40000 Kč, provize RK 18000 Kč)


Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

Pronájem rekonstruovaného bytu 2+1, 51 m2, Hradec Králové - centrum. V historickém centru města Hradce Králové nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný a útulný byt v osobním vlastnictví, po kompletní rekonstrukci, s dispozici 2+1 o rozloze 51 m2, který se nachází ve 4. NP zděného domu s výtahem v ul. Klicperova.
Dispozice: kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna s WC, samostatné WC, zádveří, chodba. Jedná se o vybavený byt po nákladné a vkusné rekonstrukci, s výhledem na část Velkého náměstí a Klicperovo divadlo.
Obytná kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů (myčka nádobí, lednice s mrazákem, indukční varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba a kompletní nádobí), jídelním stolem se židlemi. Obývací pokoj je zařízen pohovkou, obývacím nábytkem včetně TV, internetového připojení (wi-fi). V ložnici dvojpostel včetně matrací a pokrývek a po celé délce stěny je vestavěná šatní skříň na míru včetně menší šatny. Koupelna je se sprchovým koutem walk-in, umyvadlem se zrcadlem, topným žebříkem a toaletou. V bytě je ještě druhá toaleta umístěná při vstupu do bytu, kde je umístěna pračka, sušička prádla a el. bojler. V zádveří je věšáková stěna. V celém bytě kvalitní dřevěná podlaha, okna jsou nová, dřevěná (špaletová) se stíněním a dvěmi klimatizačními jednotkami. Vytápění je centrální dálkové (Opatovice), ohřev vody el. bojlerem. Sklep ani kolárna nejsou k dispozici. Trvalý pobyt je možný. Vhodné pro max. 2 osoby, bez zvířat!
Byt poskytuje všechny výhody bydlení v centru města. Kompletní občanská vybavenost v místě, obchody, služby, restaurace, kavárny, Klicperovo, divadlo, Galerie moderního umění atd. Vše v docházkové vzdálenosti. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena nejnižší možná třída G.
Nájemné 18000 Kč + zálohy na energie a služby 3000 Kč (zúčtovatelné), vratná kauce 2x nájem, provize RK 1x nájem. Volné ihned.

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie 3000 Kč, kauce 40000 Kč, provize RK 18000 Kč
Aktualizováno
1. 6. 2024
Adresa
Klicperova, Hradec Králové
ID
N1172
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
51 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Vodehnal

Miroslav Vodehnal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Hradci Králové.

Podobné nabídky