Prodej rodinného domu, Jaroměřice nad Rokytnou, M. Horákové, 224 m2

M. Horákové, Jaroměřice nad Rokytnou


6 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 786 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Jaroměřicích nad Rokytnou

Popis

Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení prodej řadového rodinného domu v ulici M. Horákové v Jaroměřicích nad Rokytnou. Zděná třípodlažní stavba o dispozici 6+1 prošla v nedávné době částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala veškerý vnější obal a okolí budovy včetně zateplení, fasády, oken, dveří, garážových vrat, obou lodžií, terasy, dlažby a zahrady s kůlnou, skleníkem a pergolou, do níž je vyvedena elektřina.
Samotný vnitřek domu je vesměs v původním, ale velmi udržovaném stavu. Dvě sklepní místnosti, v přízemí předsíň, vstupní hala se schodištěm, technická místnost s pračkou, dřezem a zánovním plynovým kotlem, menší pokoj pro hosty, dílna a garáž. V patře kuchyň, jídelna, obývací pokoj s lodžií, WC, v posledním podlaží pak dva dětské pokoje, velká ložnice s další lodžií a WC s koupelnou a vanou. V případné rekonstrukce lze tedy v obou podlažích vybudovat dva samostatné byty o dispozicích 2+1. Na dům navazuje zahrada, na kterou se dá dostat i zezadu. Z obou stran velmi milí a přátelští sousedé.
Ulice M. Horákové je severozápadní okrajovou částí Jaroměřic v blízkosti hlavního tahu na Třebíč. Milovníci přírody jistě ocení výhled do okolní krajiny, což ale lokalitě nic neubírá na jejím dosahu k veškeré občanské vybavenosti V pěším dosahu několika minut multifunkční a dopravní hřiště, mateřská i základní škola, obchod s potravinami a také samotné centrum.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku.

Cena
6 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
M. Horákové, Jaroměřice nad Rokytnou
ID
01979
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
224 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
64 m2
Plocha nemovitosti
268 m2
Plocha zahrady
204 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondrej Dudáš

Ondrej Dudáš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Podobné nabídky