Prodej bytu 4+kk, Znojmo, Třešňová, 102 m2

Třešňová, Znojmo


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Znojmu

Popis

Prodej nadstandardního bytu 4+kk v OV, Znojmo - Přímětice, ul. Třešňová. Tento luxusní a prostorný byt o CP 165 m2 se nachází v 3.np/3 cihlové novostavby kolaudované v roce 2023. Plocha obytná činí 102,5 m2 a plocha balkónu a terasy činí 62,7 m2.

Byt je velice dobře dispozičně řešený na míru rodině s dětmi, ale díky neprůchozím pokojům i na pronájem k investičnímu záměru. Je velice moderně a kvalitně vybaven - vinylové podlahy, moderní a nadstandardní kuchyňská linka včetně barového pultu a veškerých spotřebičů na míru jako např. Americká lednice, dále venkovní el. žaluzie, 2 záchody, technická místnost, šatna, prostorná koupelna s obklady. Systém vytápění a ohřev vody je propojen s vlastním tepelným čerpadlem, zásobníkem na vodu (270l) a klimatizačními jednotkami od výrobců HITACHI a to v každé místnosti. Dále je zde možnost podlahového vytápění skrze el. rohože. Naprostou dominantou tohoto bytu je vstup na terasu jak z obývací místnosti, tak z ložnice, která přináší krásný a ničím nerušený výhled do klidného okolí Přímětic.

V neposlední řadě jsou součástí bytu sklepní kóje a 2 parkovací stání přímo před domem. Dům je také v bezprostřední blízkosti zastávky autobusu a časově tímto prostředkem cca 2 minuty od města Znojma.

Samozřejmostí je i financování hypotékou, se kterou vám v případě potřeby rádi pomůžeme.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Třešňová, Znojmo
ID
00033
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
165 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Závodný

Ondřej Závodný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Znojmu.

Podobné nabídky