Prodej rodinného domu, Dobřejovice, K Lesíku, 197 m2

K Lesíku, Dobřejovice


17 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 735 Kč /měs.

(provizi hradí kupující)


Regionální dodavatelé v Dobřejovicích

Popis

Hledáte bydlení v naprostém klidu, s veškerou občanskou vybaveností přímo v obci a přitom skok od Prahy? V tom případě je tato novostavba v Dobřejovicích přímo pro Vás.

Dům Vás uchvátí svým praktickým dispozičním řešením, kvalitními a moderními použitými materiály a také svou zahradou, která nabízí naprosté soukromí a klid.

Dispozičně je dům velmi šikovně rozdělen na část pro rodiče - kde naleznete soukromí ložnice, vlastní koupelny s vanou i sprchovým koutem, samostatného WC a dostatku vestavných skříní v chodbě této části domu. Z této části se dostanete do prostorného obývacího pokoje s jídelní částí a kuchyňským koutem. Kuchyň má naprosto vše, co potřebujete, včetně skryté spíže. Dveře do spíže nejsou klasické, nýbrž skříňové a tak na první pohled není vidět, že by tam spíž byla. Z obývacího pokoje se francouzskými dveřmi přesunete na terasu (22 m2) s posezením a krbem a dále pak zahradu za domem (663 m2). Praskání dříví v krbu Vám vykouzlí i v chladných měsících tu správnou atmosféru. Zahrada je situována na jihovýchod.
V další části domu naleznete dva stejně velké pokoje a k nim koupelnu se sprchovým koutem a WC. V této části domu je i pracovna a technická místnost. V technické místnosti se myslelo opět hlavně na praktičnost. Nad pračkou a sušičkou je odkládací pracovní prostor a nad ním poličky na všechny přípravky do domácnosti, které jsou potřeba. Za dveřmi pak praktické tyče na pověšení ramínek s vysušeným prádlem. Za rohem ještě výlevka a další technický prostor.
U vchodu do domu se vedle předsíně nachází prostorná šatna, kam se vejde opravdu vše.
Ale není to ještě vše. Vedle vchodu do domu je dílna, kterou ocení každý kutil.
A komu by to bylo stále málo, tak ještě vedle vjezdových elektrických vrat nalezne zděný zahradní domek.

Dům je nízkonákladový (energetická třída B) s napojením na vlastní studnu. Dosavadní provozní náklady pro čtyřčlennou rodinu jsou 9.000Kč měsíčně.

Co se týče lokality, tak nabízí vše co si můžete přát.
Máte rádi dobré jídlo? Ve vedlejších Průhonicích nebudete vědět, kterou restauraci a kavárnu vyzkoušet dřív.
Máte rádi procházky a klid? Přímo od domu Vás čeká krásná procházka přírodou a dojít můžete už do zmiňovaných Průhonic a projít si zámecký park až na zámek.
Máte rádi nakupování? Nákupní park Čestlice budete mít pouhých 5 minut autem od domu.
V Čestlicích naleznete kompletní vyžití i pro děti. Pro nejmenší je tu Funpark Žirafa, pro větší (i dospělé) Aquapark Čestlice se saunovým světem.
Jste milovníci golfu? Tak na jediné golfové hřiště v ČR s licencí PGA National to máte přesně 10 min jízdy autem.
Dopravní dostupnost této lokality je výborná, protože jste za 5 minut autem na D1 na jejím 8.km. Mimo dopravy autem je možné využít MHD, kdy zastávka v obci je 5 minut chůze od domu. Autobus jede přímo na pražskou zastávku metra Opatov.

Mám pokračovat? Věřím, že není potřeba.
Toto místo musíte zažít a tak se přijďte přesvědčit sami. Budu se na Vás těšit na prohlídce.

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
K Lesíku, Dobřejovice
ID
59822
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
164 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
254 m2
Podlahová plocha
197 m2
Plocha nemovitosti
887 m2
Plocha zahrady
633 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobřejovicích.

Podobné nabídky