Pronájem kanceláře, Hradec Králové, Bratří Štefanů, 360 m2

Bratří Štefanů, Hradec Králové


Cena na vyžádání /za metr čtvereční / měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(- vč. právního servisu, nájemce provizi nehradí)


Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

Nabízíme exkluzivně pronájem kancelářských prostor v Hradci Králové, Slezském předměstí, ulice Bratří Štefanů (za Mercedesem). Budova se nachází v komerční oblasti poblíž dalších významných firem. Skvělá dopravní dostupnost.

Jedná se o pronájem souboru kanceláří ve 4. nadzemním podlaží budovy. Prostory jsou vymalovány a budou přizpůsobeny novému nájemci. Vstup do budovy hlavním vchodem s recepcí.

K dispozici WC pro muže, WC pro ženy, kuchyňka, sprchový kout, serverovna. Tyto prostory jsou společné pro celé patro.

Areál má vlastní trafostanici, díky které je cena elektrické energie optimální s podružným měřením. Vytápění ústřední plynové. Areál i společné prostory budovy jsou monitorované kamerami. K dispozici 100 parkovacích přímo před budovou k pronájmu.

Hledáme seriózní nájemce a preferujeme pronájem celého patra. V případě zájmu o samostatné kanceláře, máme k dispozici 1. patro. V případě zájmu o větší plochu, máme k dispozici další patro (360 m2). Upřednostňujeme pronájem dlouhodobý.

Prostory jsou připraveny k pronájmu ihned, případně dle společné dohody. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Nájemce nehradí provizi, právní servis v ceně.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
- vč. právního servisu, nájemce provizi nehradí
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Bratří Štefanů, Hradec Králové
ID
1908
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
1110 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jan Macek

Bc. Jan Macek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Hradci Králové.

Podobné nabídky