Prodej rodinného domu, Týnec nad Labem, Krále Jiřího, 51 m2

Krále Jiřího, Týnec nad Labem


2 999 990 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 297 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Týnci nad Labem

Úklidové služby

Popis

Jste kreativní a rádi si vše přizpůsobíte dle svých představ, máte příležitost si vytvořit Své bydlení jen 150 m od Masarykova náměstí v Týnci nad Labem.

Není Vaší oblibou vlastnit byt a chcete mít kouzelné místo pro posezení s přáteli a rodinou, kde máte hezký výhled na vodárenskou věž přímo ze zahrady.
Tak to jsou tyto řádky určené přímo Vám a zpozorněte.

Řadový rodinný dům o současné dispozici 2+1 a výměře 51 m2 lze snadno při rekonstrukci rozšířit o další pokoj či koupelnu. Nabízí se i možnost dostavby patra s dalšími třemi až čtyřmi pokoji. Chcete-li mít v domě udírnu, tak ji postačí zrenovovat, již je v domě.
Na zahradě za domem je původní sklad ze kterého můžete vytvořit krásnou pergolu a ani Vás to nebude moc stát. Pro uskladnění potravin je k dispozici 6 m2 sklep pod nemovitostí nebo pro Vaší soukromou vinárnu. V chodníku před vchodem je přípojné místo ke kanalizaci.
Pro Vaše děti je v Týnci devítiletá ZŠ i MŠ, která má svou sportovní halu.
Týnec nad Labem se nachází asi 58 kilometrů východně od Prahy a 13 kilometrů od okresního města Kolín, které má skvělé dopravní spojení s velkými městy Prahou, Pardubicemi vlakem za 35 minut. Případně lze využít blízky nájezd na dálnici D11. Leží v severozápadním cípu Železných hor , které přecházejí do nížin Středního Labe a Východního Labe . Město leží na řece Labi, přesto není dům v povodňové zóně.

Říkáte si tohle přesně hledám? Tak na nic nečekejte, zavolejte a sejdeme se zde a domem Vás provedu.

A Jak by to bylo v případě financování koupě? Tady mám pro Vás samozřejmě řešení s mými kolegy finančními konzultanty, kteří Vám zajistí bezkonkurenční možnosti financovaní, které Vás nebudou stát vůbec nic.

Brzy na viděnou Váš Petr Revenda.

Cena
2 999 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Krále Jiřího, Týnec nad Labem
ID
22577
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
51 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
90 m2
Podlahová plocha
51 m2
Plocha nemovitosti
214 m2
Plocha zahrady
91 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Revenda

Petr Revenda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Týnci nad Labem.

Podobné nabídky