Pronájem bytu 4+kk, Praha - Strašnice, Jevanská, 110 m2

Jevanská, Praha 10 - Strašnice


35 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Toužíte po prostorném rodinném bydlení a nechcete řešit stěhování nábytku? Pak právě pro vás máme tento krásný a vybavený byt 4+kk v řadovém domě v klidné lokalitě pražských Strašnic. Hned při vstupu vás uvítá velká chodba s vestavěnou skříní, odkud se dostanete do všech neprůchozích pokojů. V hlavním pokoji na vás čeká plně vybavená kuchyně, jídelní kout i prostorná obývací část s pohodlnými gauči a televizí. Ložnice vás nadchne hezky vyřešenými úložnými prostory, klimatizací, ale především soukromou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Druhá koupelna je přístupná z chodby a je vybavena vanou, pračkou i sušičkou. Poslední pokoj v tomto patře může sloužit jako dětský a jsou zde připraveny dvě postele, pohovka a pracovní stůl. Prostor v patře můžete využít jako pokoj pro hosty či pracovnu. Klimatizace je samozřejmostí. Předností tohoto bydlení je v neposlední řadě také možnost využití předzahrádky.

Geografická poloha tohoto řadového domu je naprosto skvělá. Nachází se pouhé 4 minuty chůze od stanice metra A - Skalka a autem jste za pár minut na Jižní spojce. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost - obchod Albert, komplex Tesco Extra, školy, školky, lékárna a mnoho dalšího.

Byt je k dispozici začátkem července, ale na prohlídku můžete již nyní.

Poplatky vč. elektřiny činí 6 230,- Kč měsíčně a jsou zúčtovatelné.
Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.
Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.

Bojíte se, aby vám tato nabídka neunikla? Domluvte si osobní prohlídku. Těšíme se na setkání s vámi.

Kontaktovat nás můžete v pracovní dny od 9:00 do 17:30.

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH
Aktualizováno
23. 5. 2024
Adresa
Jevanská, Praha 10 - Strašnice
ID
20240522-4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Infolinka BaP Pronájem

Infolinka BaP Pronájem

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 10.

Podobné nabídky