Prodej chaty, Zlín, Štákovy Paseky, 70 m2

Štákovy Paseky, Zlín, Příluky


4 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 493 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Hledáte krásné slunné místo, kde si můžete odpočinout od denního shonu? Je pro Vás důležité, že na chatu se dostanete za 5 min autem ze Zlína? Sháníte chatu v klidném prostředí s výhledem na Zlín? Přesně takovou chatu na slunném pozemku pro Vás nyní mám.

Chata:
Je postavena v kombinaci zdiva a dřeva. Spodní patro, kde je umístěna technické zázemí, malý sklep a kuchyně je velmi vkusně začleněna do mírného svahu. Tato část chaty je zděná a následné první patro je ve stylu roubené stavby. Ze dvou stran je vrchní patro lemováno terasou. Majitel se o chatu velmi dobře stará. Tento rok prošla kompletním obroušením obkladových smrkových palubek, na které byl nanesen nový ochranný lak. Střešní krytina je z pozinkovaného plechu.
Chata je napojena na samostatné elektrické hodiny. Voda je zajištěna přes sdílenou studnu s odečtovým vodoměrem.
Chata je chytře umístěna v zadní části pozemku. Tím vznikla zahrada na slunnou jižní stranu.
Na pozemku se nachází i kryté parkovací místo pro jedno auto. Přístup k pozemku je jednoduše sjízdný po zpevněné komunikaci.

Pozemek:
Tento pozemek je skvělý jak s chatou, tak i na případnou investici pro stavbu domu v klidném místě. Pozemek je v územním plánu veden BX, což je Plocha pro bydlení specifických forem.
Pozemek má ideální uliční šíři 25 m a je mírně svržen no severo-západ.

Pro více informací a osobní prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Těšíme se na spolupráci!

Jakub Dujíček - Realitní makléř pro Zlín a okolí

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Štákovy Paseky, Zlín, Příluky
ID
01793
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
708 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Silnice
Voda
Studna
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jakub Dujíček

Jakub Dujíček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zlíně.

Podobné nabídky