Prodej rodinného domu, Bílovec, 250 m2

Bílovec


7 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 219 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bílovci

Popis

Exklusivně nabízíme k prodeji rodinný dům v krásném a klidném prostředí na okraji města Bílovce. Dům o užitné ploše 250 m2 lze využít k bydlení jedné rodiny, po menších úpravách také jako dvougenerační, případně k podnikání. V přízemí domu se nachází 3 pokoje, kuchyň, WC, koupelna a prádelna, první podlaží má dispozici 4+kk s koupelnou a WC. Z obývacího pokoje a ložnice je vstup na balkon, který nabízí krásný výhled na blízkou přehradu, v přízemí je k dispozici prostorná terasa. Dům prošel částečnou rekonstrukcí - zateplení fasády, nová střešní krytina, eurookna s trojskly. Vytápění je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem, v obývacím pokoji se nachází krb. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. K domu náleží udržovaná zahrada o velikosti 638 m2, na které stojí samostatná garáž s hospodářskou budovou, k dispozici je parkování pro čtyři automobily.
Bílovec má dobré spojení s Ostravou (autobus, dálnice, rychlostní komunikace), v obci je veškerá občanská vybavenost, síť obchodů a služeb, v okolí hezká příroda, cyklostezky, lázeňské městečko Klimkovice-Hýlov. Jedná se o příjemnou, klidnou lokalitu v blízkém dosahu krajského města.
Pokud Vás tento dům zaujal, rádi Vás přivítáme na nezávazné prohlídce.

Cena
7 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 5. 2024
Adresa
Bílovec
ID
OR958
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
846 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Friedlová Elen - majitel RK

Friedlová Elen - majitel RK

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bílovci.

Podobné nabídky