Prodej rodinného domu, Voděrady, 68 m2 (ID: 1435047)

Voděrady


3 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 632 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Voděradech

Popis

Buďte svým vlastní pánem! Kupte si vlastní rodinný dům místo bytu a ještě ušetřete! Už Vám sousedi nebudou dupat nad hlavou, už žádné schody a platit budete opravdu jen své vlastní spotřeby! Právě pro Vás tu máme rodinný domek po částečné rekonstrukci, plně funkční i s menší zahrádkou a vlastní studnou. Navíc je tu i skládek čí dílna a pro zahrádkáře i menší skleník a hlavně je tu klid! Dům stačí vymalovat a můžete ho používat a nebo je samozřejmě možná přestavba na opradu moderní bydlení. Neváhejte a přijděte to osobně posoudit a jistě mi dáte za pravdu, že obdobně velký byt – samozřejmě bez zahrádky a možnosti dalšího rozšíření - by Vás v okolí vyšel minimálně jedenapůl krát dráž či ještě více. V Brně by Vás přišel na dvojnásobek a více a přitom na kraj Brna do Řečkovic je to autem jen 25 minut jízdy a za nákupy a službami do Boskovic 10. Nepropásněte tuto dobře dostupnou nemovitost. A pokud platíte drahý pronájem, tak nad čím ještě váhat?
Interiér domu tvoří vstupní velkorysá chodba (původně průjezd, kde je dostatek místa pro případné zřízení schodiště do podkroví), velký obývací pokoj, kuchyně, ložnice a prostorná koupelna. Nechybí samostatné wc. Vytápění je ústřední s plynovým kombinovaným kotlem a je možné i využít lokálního vytápění krbovými kamny. To vše v obci Voděrady, v okrese Blansko a do Boskovic za nákupy a důležitým občanským vybavením je to autem, jak již jsem psal, 10 minut, do Blanska pak 15.
Před domem je možnost parkování až pro 3 osobní automobily, což je v dnešní době velkou výhodou.
Pokud hledáte funkční a útulné bydlení bez nutnosti dalších velkých investic do oprav, pak toto venkovské stavení je pro vás tou správnou volbou. Navíc tato nemovitost má potenciál pro budoucí stavební vylepšení, modernizaci a rozšíření, ale to jistě nejlépe posoudíte Vy sami při prohlídce. Neotálejte a zavolejte či napište mi pro více informací a prohlídku této útulné nemovitosti.

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
Voděrady
ID
06605
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
289 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. arch. Ivan Rusek

Ing. arch. Ivan Rusek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Voděradech (okr. Blansko).

Podobné nabídky