Prodej rodinného domu, Staré Město - Chrastice, 250 m2

Chrastice


3 449 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 437 Kč /měs.

(ZLEVNĚNO!!!)


Regionální dodavatelé v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Realitní kancelář Jesenická realitní nabízí v zastoupení majitelů prodej rodinného domu v obci Chrastice v okrese Šumperk nedaleko Starého Města v blízkosti lyžařského a turistického areálu Kralický Sněžník.

Celková plocha pozemku je 1942 m2 a zastavěná plocha domu je 424 m2.

Obec leží na klidném místě obklopená lesy a louky. Dům je obyvatelný a ve velmi dobrém zachovalém stavu a může sloužit jako chalupa na víkendové pobyty jak na lyžování, tak k turismu, protože zdejší okolí má opravdu co nabídnout, jako jsou například výšlapy po vyznačený tur. trasách, v zimě hlavně lyžování, sjezd a běžky. O skvělé lyžování se stará Ski areál Kraličák, který je od domu vzdálený 8 km. 10 min autem.

Dispozice domu je 2+1 a v přízemí domu se nachází veranda, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna s WC + komora. Podkrovní prostor slouží převážně k přespání většímu počtu lidí. Dům nabízí další možnosti k rozšíření ubytovací kapacity.

Vytápění je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva. Patro má samostatné kamna na tuhá paliva. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. V objektu je zavedená elektřina 220V, 400V. Přívod vody z obecního vodovodu; je připojený na užitkový vodovod s ročním obecním poplatkem. Konstrukce domu je cihlová a kamenné základy. Stav objektu je dobrý, zachovalý a připraven k dalšímu bydlení. Dům má i svůj sklepní prostor a v zadní části je dílna a sklad na uhlí a dřevo. Odpady jsou svedené do septiku.

Jedná se o nádhernou rekreační oblast na hranici Hrubého Jeseníku a Rychlebských hor v blízkosti státní hranice s Polskem, s množstvím lyžařských vleků, běžkařských stop, turistických cest pěších a na kole, vedoucích krásným pohořím s horskými jezery na polské straně. Z domu je výhled na pohoří Kralického Sněžníku. Ať už se vyžíváte v lyžování, turistice či jízdě na kole, Chrastice jsou výchozím bodem ke všem těmto aktivitám a milovníci přírody, turismu a lyžování si přijdou určitě na své.

Pokud vás táhle nemovitost zajímá, určitě si domluvte osobní prohlídku. Cena je uvedená k jednání a jsme naklonění se o ceně opravdu pobavit a věříme, že se určitě na ceně spolu domluvíme. Přijeďte se podívat, a cenu navrhněte, budeme se těšit na vaší návštěvu.

Cena
3 449 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZLEVNĚNO!!!
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Chrastice
ID
00107
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
424 m2
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
1942 m2
Plocha zahrady
1518 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Starém Městě (okr. Šumperk).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky