Prodej rodinného domu, Ústí nad Orlicí, Třebovská, 207 m2

Třebovská, Ústí nad Orlicí - Hylváty


5 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 020 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ústí nad Orlicí

Popis

Nabízíme k prodeji prvorepublikovou rodinnou vilu o velikosti 3+1, s 207 m2 podlahové plochy, se samostatnou garáží 37 m2 a zahradou. Dům se nachází v městské části Hylváty.
Dispozice: 1.PP: sklep; 1.NP: zádveří, chodba, 2x pokoj, koupelna, WC, komora, schodiště; 2.NP - podkroví: 1x pokoj, kuchyně, spíž, WC, chodba, komora, balkón. Objekt ve starším provedení s potřebou modernizace, široká možnost využití vašich nápadů.
K domu náleží zahrada o velikosti 1176 m2. Dům se nachází na klidném, slunném místě s velmi dobrým dosahem do centra města a do přírody. Orientace parcely jihozápadní, pozemek je vybaven inženýrskými sítěmi - elektřina, voda, kanalizace a datový kabel.
Do 6 minut autem parkujete v centru města s přístupem ke kompletní občanské vybavenosti, 150 m od pozemků zastávka MHD a do 300 m jedna z více prodejen potravin v lokalitě.
Dům je k dispozici vyklizený. Energetická třída: G, průkaz není vyhotoven.
Cena 5 250 000 Kč je k jednání. Nemovitost nabízí přímý vlastník AGS HYLVÁTY s.r.o.
V případě vašeho zájmu nás prosím kontaktujte na uvedené emailové adrese. Pro zájemce budou organizovány prohlídky, o kterých Vás budeme zpětně v odpovědi informovat.

Zveme Vás do INFORMAČNÍHO PROSTORU www.ablochmanova.cz
klik na https://ablochmanova.cz/prodej-rodinneho-domu-hylvaty

Cena
5 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Třebovská, Ústí nad Orlicí - Hylváty
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
207 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1332 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Radek Nekvinda

Ing. Radek Nekvinda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ústí nad Orlicí.

Podobné nabídky