Prodej pozemku pro bydlení, Olbramovice, 2487 m2

Olbramovice


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Olbramovicích

Popis

Prodej pěkného stavebního pozemku, který má plochu 2487 m2, má severovýchodní orientaci, je jen mírně svažitý a na své ploše nabízí dvě stavební místa (144 m2 a 831 m2 - ZP vč. nádvoří). Místo se nachází v městysu Olbramovice (u Mor. Krumlova, okr. Znojmo), který má dobrou občanskou vybavenost a velmi dobrou dostupnost do Brna (30 minut autem).
Tvar pozemku (viz zákresy) je pravidelného obdélníku s uliční šířkou cca 25 m a délkou cca 100 m. Elektřina, plyn, kanalizace i vodovod jsou vedeny v chodníku před pozemkem. Elektřina v obci se ukládá do země (thumb up) - před pozemkem tak bude nejenom nový chodník, ale také parkovací pruh podél silnice.
Na pozemku stojí menší velmi jednoduchý rodinný dům, který byl léta pronajímán. Pro maximální využití pozemku nemá tento dům budoucnost, nic ale nebrání jeho stabilizaci a dalšímu využívání (v patře má 2 větší místnosti a dva malé pokoje (akorát na postel) + koupelnu a toaletu, v přízemí má chodbu, kuchyň, obývací pokoj, menší pokoj, koupelnu a toaletu - el. v domě je v hliníku).
Pozemek se dá využít jako jediná stavební parcela s impozantní zahradou za budoucím domem anebo se dá využít pro výstavbu dvou domů s tím, že šíře pozemku je dostatečná pro zřízení přístupové cesty na zadní/druhou část pozemku (viz zákres návrhu) bez toho, aniž by ubrala na atraktivitě tvaru či plochy prvního pozemku (bližšímu k ulici).
Ať už využijete pozemek jakkoliv, realitou je, že takových příležitostí není na trhu mnoho.
K ceně náleží provize realitní kanceláři.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Olbramovice
ID
18381
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2487 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Víšek

Jan Víšek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Olbramovicích (okr. Znojmo).

Podobné nabídky