Prodej rodinného domu, Bystřice, 136 m2 (ID: 1436535)

Bystřice


12 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 907 Kč /měs.

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Bystřici

Popis

Tvoršovice – to je krásná obec, kde se snoubí dávná historie s moderním životním stylem a vy máte nyní jedinečnou příležitost najít svůj nový domov v krásném komplexu rodinných domů Green Village.

Aktuálně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk s užitnou plochou 136 m2 a pozemkem o rozloze celkem 300 m2. K domu náleží také terasa a vlastní garážové stání na pozemku.

Dům je dvoupodlažní a v přízemí najdete obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj, koupelnu s WC a sprchovým koutem, technickou místnost a úložný prostor pod schody. V patře se nachází 3 samostatné pokoje, šatna a 2 další koupelny s toaletou - v jedné je vana, v té druhé sprchový kout. Nemovitost je v perfektním stavu, nejsou zde potřeba žádné opravy či rekonstrukce a je možné se do něj ihned nastěhovat.

Interiér domu je velice vkusně a nadčasově zařízen. O teplo domova se stará moderní systém podlahového vytápění s tepelným čerpadlem, které zajišťuje ekonomický provoz domácnosti.
Důmyslně řešené jsou také prostory mezi jednotlivými domy, které zajištují dostatek soukromí, ale zároveň poskytují prostor pro setkávání se sousedy. Skvělým místem pro relax a příjemně strávený čas jsou určitě 2 biotopy v podobě romantických jezírek s molem, vodopádem a čističkou, které slouží výhradně pro obyvatele projektu Green Village.

Lokalita:
Obec Tvoršovice se nachází v malebném prostředí středních Čech, přibližně 50km od Prahy, což jí zajišťuje ideální polohu – dostatečně blízko ruchu hlavního města, ale zároveň daleko od jeho shonu. Praha je odsud dobře dostupná vlakovými a autobusovými spoji a rychleji se časem do hlavního města dostanete také autem, a to díky výstavbě dálnice D3. Do okresního města Benešov, kde najdete kompletní občanskou vybavenost, je to pouhých 9 minut autem a jezdí sem pravidelné vlakové a autobusové linky.

Historie Tvoršovic sahá až do středověku a vesnice si dodnes zachovala svůj historický ráz, který se snoubí s moderním životním stylem. Obec je obklopena krásnou přírodou, která je ideální pro turistiku a cyklistiku. Malebné louky, lesy a rybníky nabízí nespočet možností pro trávení volného času. Milovníci golfu určitě ocení bezprostřední blízkost golfového resortu Konopiště.

Tohle je bydlení podle nejmodernějších standardů. Tady se musí líbit snad každému. Tak pokud myslíte, že Tvoršovice jsou přesně tím místem, které už dlouho hledáte, pojďte se sem osobně podívat. Možná tento dům naopak hledá právě vás.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Bystřice
ID
0647
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
136 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
300 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici (okr. Benešov).

Podobné nabídky