Prodej chaty, Velké Meziříčí, 95 m2 (ID: 1437376)

Velké Meziříčí


2 153 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 261 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Velkém Meziříčí

Popis

Představte si místo, kde se můžete opravdu odpojit od světa a najít klid a pohodu. Místo, kde můžete slyšet jen šumění lesa a zpěv ptáků. Tohle místo existuje a je to chata v Balinském údolí. Představte si chatu, ukrytou v srdci krásné přírody Balinského údolí nedaleko Velkého Meziříčí. Toto malebné místo, položené na samotě v hlubokém lese, je jako stvořené pro klid a relaxaci.
Jedná se o polovinu podsklepeného dvojdomu, který nabízí příjemné bydlení, pouze s jedním sousedem. V přízemí najdete předsíň, koupelnu se sprchovým koutem, obývací pokoj a kuchyň, zatímco podkroví skrývá útulnou ložnici. A to ještě není vše. V suterénu se nachází dílna a technická místnost vybavená vlastní vodárnou. Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem.Dům je napojen na elektřinu, přípojka je společná se sousedem a vyúčtování probíhá jednou ročně na základě podružného elektroměru dle skutečné spotřeby.Voda je přiváděna do domu z vlastní studny s čerpadlem. Okolo domu se rozkládá rozlehlá oplocená zahrada, kde je postavena dřevěná kolna s možností parkování auta či skladování zahradního nářadí a vybavení a vedle kolny je suché WC - připomíná mi to scénu z filmu "S tebou mne baví svět" :).
Přístup k chalupě je zajištěn po zpevněné polní cestě, která se vine malebnou krajinou. Cesta je ve vlastnictví jiné osoby jež s používáním cesty souhlasí. Ať už hledáte místo pro odpočinek nebo inspiraci, tato chata v nádherné přírodě Balinského údolí vám nabídne obojí. Přijďte a užijte si klid a pohodu, kterou toto místo nabízí.

Cena
2 153 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Velké Meziříčí
ID
2441
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
61 m2
Plocha nemovitosti
1885 m2
Plocha zahrady
1824 m2
Elektřina
230V
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dana Beranová

Dana Beranová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Velkém Meziříčí.

Podobné nabídky