Prodej rodinného domu, Mečeříž, 115 m2

Mečeříž


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně provize RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Mečeříži

Popis

Prodej rodinného domu, 115 m², pozemek 963 m², Mečeříž. Nabízíme ke koupi útulný nízkoenergetický rodinný dům 4+1 se zahradou v klidné lukrativní lokalitě obce Mečeříž, okr. Mladá Boleslav. Dům je postavený na rovinatém pozemku s celkovou výměrou 963 m² v roce 2012.

Užitná plocha domu činí 115 m². Dispozice: vstupní chodba, technická místnost /4,86 m²/, toaleta, prostorný obývací pokoj /17,75 m²/, kuchyně s jídelním koutem /24,23 m²/ a spíží /5,33 m²/, vstup na terasu s posezením a na zahradu. V další části domu se nachází ložnice /14,91 m²/, dětský pokoj /9,86 m²/, druhý dětský pokoj /11 m²/, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou /7,33 m²/.
Dům disponuje velkým půdním prostorem, kde se nabízí možnost vybudování dalších pokojů.
Dům je velmi vkusně zařízen, nábytek z větší části vyhotoven na míru, podlahová krytina - kvalitní dlažba, okna plastová s trojsklem a žaluziemi.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje fototermický systém, teplovodní podlahové topení v celém domě.
U domu se rozléhá velká zahrada, kde je dostatek prostoru i soukromí pro aktivní odpočinek či relaxaci. Na zahradě se nachází zahradní domek, jsou zde vzrostlé ovocné stromy, keře a podzemní nádrž o objemu 15 m³ pro dešťovou vodu. Součástí jsou tři parkovací místa přímo na pozemku.
Bydlení je vhodné pro rodinu s dětmi a je připraven ihned pro nové majitele.

Vzhledem k vybavenosti a aktivitě obce se občanům nabízí kulturní, společenské a sportovní vyžití. Je zde MŠ, pošta, obchod, hostinec, fotbalové, volejbalové a dětské hřiště, tenisové kurty, atd. Obcí prochází Pojizerská cyklostezka.
Ostatní občanská vybavenost se nachází v nedalekých Benátkách nad Jizerou vzdálených 6 km s nájezdem na D10 - směr Mladá Boleslav a Praha.

Pro bližší informace o této lukrativní nabídce a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
13. 6. 2024
Adresa
Mečeříž
ID
2716
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
963 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslava Řešátková

Jaroslava Řešátková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mečeříži.

Podobné nabídky