Prodej rodinného domu, Roštění, 97 m2

Roštění


Rezervováno
1 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 055 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Roštění

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě obce Roštění č.p. 75, okres Kroměříž. Tento dům se nachází na samostatné parcele o rozloze 175m² a disponuje třemi pokoji a kuchyní. Dům je v dobrém stavu a nabízí zastavěnou plochu 113m² s užitnou plochou stejné velikosti.

V domě jsou nově zrekonstruovány dvě místnosti a je možnost ihned bydlet bez nutnosti okamžité rekonstrukce. Vybavení nemovitosti je částečné, avšak pro rodiny s dětmi je zde výhoda bezbariérového přístupu a možnosti půdní vestavby, což poskytuje potenciál pro další rozšíření bydlení. Součástí domů je terasa a menší posezení ve dvoře. Dům disponuje třemi parkovacími místy , které je možnost využít pro parkovaní anebo zahrádku.

Jednou z klíčových výhod této nemovitosti pro rodiny s dětmi je blízkost školek, obchodů a zastávek autobusu, což usnadňuje každodenní život. Dům disponuje venkovním posezením. Na dům lze čerpat dotaci :,,Oprav dům po babičce a zelená úsporám."

Dům je ideální pro rodiny, které hledají bezpečné a klidné bydlení s dobrou dostupností do okolních měst, jako jsou Přerov,Holešov a Bystřice pod Hostýnem. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Stav
Rezervováno
Cena
1 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Roštění
ID
223-NP02643
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
100 m2
Podlahová plocha
97 m2
Plocha nemovitosti
175 m2
Plocha zahrady
91 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
120V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Ústřední elektrické
Komunikace
Betonová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jitka Černíčková, MBA

Mgr. Jitka Černíčková, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Roštění.

Podobné nabídky