Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Opatovická, 145 m2

Opatovická, Praha 1 - Nové Město


24 240 000 Kč /za měsíc
HYPOTÉKA od 115 521 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Prodej plně vybaveného mezonetového bytu 3+kk o celkové velikosti 145 m². 

Krásný světlý byt nacházející se v klidné části Nového Města, který si na první pohled zamilujete. Prvotřídní materiály, jedinečný design a moderní umělecká díla, která Vás nadchnou. 

Mezonetový byt se nachází ve 4. a 5. patře budovy s výtahem, která je skvěle udržovaná. Dominantou je prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyní. Z obývací části vedou masivní dřevěné schody do patra, kde se nacházejí další dva pokoje. 

V každém patře je koupelna vybavená sanitární technikou. Obě koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem a toaletou, jedna z nich navíc nabízí solitérní vanu. Součástí vybavení bytu je centrální klimatizace.

Byt, který navrhli specialisté ze Studio A2, byl ve spolupráci s firmou LINO DESIGN zařízen designovým nábytkem a originálními moderními uměleckými díly.

Opatovická ulice, kde se byt nachází, nabízí všechny výhody centrální Prahy, ale zároveň je dostatečně vzdálená od nejrušnějších míst. Tramvajové zastávky Lazarská a Národní třída se nacházejí pouhých pár metrů od domu. 

K bytu náleží prostorný sklep o velikosti 6 m². 

Kupní cena: 24 240 000 Kč

Přijměte pozvání na prohlídku a splňte si svůj sen o jedinečném bydlení v centru Prahy či skvělé investici. 

Cena
24 240 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 6. 2024
Adresa
Opatovická, Praha 1 - Nové Město
ID
854
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
145 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.

Podobné nabídky