Prodej rodinného domu, Nový Hrozenkov, 189 m2

Nový Hrozenkov


7 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 173 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Novém Hrozenkově

Popis

Toužíte po klidném a komfortním bydlení v prostorném domě ve skvělé lokalitě a s úžasnými výhledy k tomu? Pokud ano, jeden takový dům pro vás máme.

Jde o krásný rodinný dům s užitnou plochou 189 m² s dispozici 5+1. Domu taktéž náleží garáž s garážovým stáním pro pohodlné parkování. Vstupní chodbou vejdete do hlavní obytné části otevřeného prostoru, kde se nachází jídelní prostor, pohodlný obývák, kuchyň se spižírnou, pokoj, samostatná koupelna a toaleta, technická místnost a zádveří.

Do prvního patra vede schodiště, které bude mít nově položené dubové podlahy. Tyto nové podlahy budou lemovat celé první patro, kde se nachází tři ložnice a balkon. Otevřený prostor nabízí příjemné místo pro relaxaci, zároveň vede na terasu s krásnými výhledy do zahrady a okolních pahorků a přírody.
Koupelna se v tomto patře nabízí pouze vyzděná, a nový majitel si tak bude moci vybudovat koupelnu dle svých představ. Ke koupelně náleží samostatná toaleta.

Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva. Z inženýrských sítí je využívaná v domě kanalizace, elektřina. Voda se čerpá ze studny, ohřev vody lze elektrikou nebo kotlem v rámci vytápění. Na hranici pozemku je přípojka veřejného vodovodu.

Pozemek o výměře 3107 m² disponuje velkou malebnou zahradou. Ideální pro odpočinek a rodinné aktivity.

A lokalita?
Lokalita nabízí celoroční aktivity a každý si tu určitě přijde na své. Příroda je v této lokalitě navíc opravdu úchvatná, s možností turistiky, jízdy na kole, návštěvy přírodního koupaliště Balaton. V zimním období je tato lokalita ideální pro běžkaře a lyžaře, na které čeká Ski areál Kohútka.
Tento dům se nachází v klidné části obce, což poskytuje klidné a bezpečné prostředí pro rodinný život. Tato lokalita nabízí výbornou dostupnost k občanské vybavenosti a zároveň zaručuje soukromí a relaxaci ve svém vlastním domově.

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 6. 2024
Adresa
Nový Hrozenkov
ID
4916
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
170 m2
Plocha nemovitosti
3107 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Hrozenkově.

Podobné nabídky