Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Šeberov, U školky, 673 m2

U školky, Praha-Šeberov


12 090 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 57 617 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

ZVÝHODNĚNÁ CENA PŘI KOUPI POZEMKU PLATÍNÁ DO 31. 12. 2024.

Nabízíme ke koupi stavební pozemek o výměře 673 m2 v městské části Praha 4 – Šeberov v jižní části Prahy - Hrnčíře. V ceně pozemku jsou kompletní inženýrské sítě - přípojka kanalizace, vodovodu a elektřiny, které investor vybuduje do konce roku 2025. Zároveň proběhne i výstavba nové komunikace a veřejného osvětlení. Koeficient možné výstavby hrubé podlažní plochy je 0,3. Stavební pozemky jsou určené pro výstavbu samostatně stojících rodinných domů.

Lokalita sousedí s pražskou částí Kunratice a Chodov. Naleznete zde místo, ve kterém budete mít prostor a klid, zároveň i bohatou občanskou vybavenost. Představte si život v blízkosti lesů, luk a rybníků, zároveň dostupnost za 20 minut jízdy autem na Václavském náměstí. V místě nabízíme i další pozemky pro výstavbu rodinných domů, více informací najdete na webu SATPO.

Cena
12 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
U školky, Praha-Šeberov
ID
USK_PZ1.7
Plocha nemovitosti
673 m2
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Silnice, MHD

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

SATPO klientské centrum

SATPO klientské centrum

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze.

Podobné nabídky