Prodej rodinného domu, Prosetín, 244 m2

Prosetín


5 550 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 450 Kč /měs.

(Cena je uvedena včetně provize, realitního a právního servisu. Cena je k jednání)


Regionální dodavatelé v Prosetíně

Popis

RD 6+1/2 krby/balkon/bazén/zahrada + patrová garáž s klubovnou a soc. zařízením, Prosetín (Žďár nad Sázavou)
Exkluzivně nabízíme k prodeji 2 domy v rámci jedné nabídky.
První dům je klasický řadový rodinný dům s dvorkem, okrasnou zahradou a bazénem. Dům o dispozici 6+1 má užitnou plochu 191m2. V přízemí je umístěn obývací pokoj s krbem, pokoj pro hosty, kuchyň s krbem a jídelním koutem, spíž, velká jídelna, předsíň, hala, koupelna, WC a technická místnost. V prvním patře jsou 2 velké a 2 malé ložnice, 2 komory, koupelna s WC, hala a technická místnost. Z obývacího pokoje je přímý vstup na okrasnou zahradu s venkovním krbem a příjemným posezením. Jen pár kroků dál je umístěn bazén s protiproudem. Dalším komfortním místem domu je balkon přístupný z velké ložnice v patře, který skýtá majitelům nádherný výhled i dostatek soukromí. Dům je průběžně rekonstruován a stále si drží vysoký standard bydlení. Dispozice, dostatek otevřených prostor i zajištěné soukromí v pokojích v patře, vybavení, celkové barevné ladění domu – to vše v konečném efektu poskytuje majitelům velmi útulné a pohodové bydlení. Vytápění je řešeno plynovým kotlem s možností přitápění oběma krby, které jsou vybaveny teplovzdušným rozvodem. Kuchyň je podsklepena, druhý sklep je umístěn pod druhou budovou.
Druhý dům je hned pár kroků vedle (přes vedlejší komunikaci). Jde o objekt po kompletní rekonstrukci s možností parkování 2 aut. Užitná plocha přízemí je cca 57m2, užitná plocha 1.patra je 66m2. Je zde dílna se sociálním zařízením a zbudované patro, které aktuálně majitelé využívají jako klubovnu. Tento dům má velký potenciál a možností budoucího využití je opravdu mnoho – podnikání, bydlení, pronájem…..
K dispozici je i malá zahrada s ovocnými keři a záhony, možný je i pronájem další zahrady. Velkou radost dělají majitelům i ovocné stromy - švestka, hruška a ořešák.

Z IS je k dispozici plyn, el. energie, veřejný vodovod. Odpady jsou řešeny jímkou. Nemovitost se nabízí vč. větší části vybavení.
Obec Prosetín ( okr. Žďár nad Sázavou) je jednou z nemalebnějších vesniček Vysočiny. Pro sportovce je zde ráj – spousta cyklistických i turistických stezek, známé jsou také nedaleké sjezdovky Olešnice a Hodonín. Je zde školka, škola (1. až 5. třída), obchod a pošta. Další občanská vybavenost je v obci Olešnice (4km) a Bystřice nad Pernštejnem ( 14 km)
Nabídku této nemovitosti opravdu doporučuji. Je určena k trvalému bydlení ale i k rekreaci. Zajistí majiteli soukromí, klid, komfortní bydlení, dostatek prostoru ale i možnost dalšího využití a navýšení potenciálu. Pro více informací kontaktujte přímo makléře.

Cena
5 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize, realitního a právního servisu. Cena je k jednání
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Prosetín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
301 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
244 m2
Plocha nemovitosti
501 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilona Nováková

Ilona Nováková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prosetíně (okr. Žďár nad Sázavou).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky