Prodej rodinného domu, Kojetín, 123 m2

Kojetín


2 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 914 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kojetíně

Popis

V obci Popůvky u Kojetína Vám nabízíme k prodeji rodinný dům 4+1 se zahradou za domem.

Popůvky jsou místní částí města Kojetína a jsou výborně dostupné, autem, autobusem s blízkým nájezdem na dálnici D1.

Rodinný dům, se nachází na okraji obce se zastavěnou plochou a nádvořím 176m2 a zahradou za domem o velikosti 189m2. Rodinný dům se sedlovou střechou je koncipovaný jako prostorné 4+1 s obytnou plochou 93m2 a balkónem umístěným směrem do dvora.

Obytné prostory se nachází na dvou nadzemních podlažích. Dům propojuje prostorná vstupní chodba se schodištěm do patra domu. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyně, samostatné WC a menší koupelna. Na druhém nadzemním podlaží jsou vybudovány tři pokoje a vstup na půdu.

Zahrada za domem sloužila jak k odpočinku, tak k zahradničení. Jsou zde postaveny budovy, které v minulosti sloužily jako hospodářské budovy. Velkou výhodou je studna a branka na konci zahrady, na kterou dál navazuje park s dětským hřištěm. K vytápění domu slouží kotel na tuhá paliva, dům je napojen na elektřinu a kanalizaci, do které jsou svedeny odpady, mimo WC – to je napojeno na septik za domem, plynová přípojka se nachází před domem (možnost připojení).

Po případné rekonstrukci vznikne hezké bydlení v klidné části obce. Během pár desítek minut se dostanete do větších měst, jako je Kroměříž, Přerov, Prostějov, nebo Zlín a Brno.

Město Kojetín – Popůvky leží 11 km od okresního města Kroměříž a jsou výborně dostupné nejen autem (nedaleko vede dálnice D1), ale také autobusem i vlakem (v Kojetíně). V nejbližší době se chystá modernizace železniční trati a Kojetínem povede rychlodráha. Kojetín – hanácké město, leží na pravém břehu řeky Moravy. Je zde veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, několika škol, lékařů a sportovišť. Nyní zde stojí moderní sportovní hala a do budoucna se plánuje výstavba kryté ledové plochy a plaveckého bazénu. V Kojetíně jsou otevřena nová pracovní místa pro společnost Amazon.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 6. 2024
Adresa
Kojetín
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
365 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kojetíně (okr. Přerov).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky