Prodej bytu 3+1, Písek - Hradiště, K Háječku, 71 m2 (ID: 1442165)

K Háječku, Písek, Hradiště


4 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 828 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Písku

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji částečně zařízený byt 3+1 s balkonem po kompletní, velmi zdařilé rekonstrukci na ul. K Háječku v Písku na Hradišti.

Dům je také po kompletní rekonstrukcí, je zateplen, je zde nový výtah, vstup do domu a společné prostory jsou reprezentativní, nové stupačky.

Byt je umístěn v první patře (2. nadzemní podlaží) domu. Do domu je z obou stran bezbariérový přístup až k výtahu, toto jistě ocení osoby se sníženou mobilitou.

Současný majitel myslel při rekonstrukci nejen na design, ale i na praktické využití každého centimetru bytu. Při vstupu do bytu je vstupní chodba vybavena úložnými prostory a botníkem. Po levé straně bytu je samostatná toaleta, vedle je koupelna s vanou v kombinaci se sprchou a místem pro pračku. Nadstandardně je v koupelně provedena příprava pro boiler (je k němu do bytu zřízena i odpovídající el. sazba), a to z důvodu objemné vany. Pokud tedy milujete relax ve vaně, nemusíte se bát vyúčtování za vodu. Můžete si ji ohřívat sami, a to za výhodnější cenu.

Velký obývací pokoj nabízí dostatek místa i pro početnou rodinu, je zde velká sedačka a zároveň stůl pro pohodlné stolování min. čtyř osob. Kuchyně v provence stylu nabízí dostatek pracovního místa i úložných prostor, útulnu atmosféru vytvoří i podsvícení skříněk, součástí kuchyňské linky je bílá americká lednice s výrobníkem ledu a domácím barem, vestavná myčka nádobí, varná deska, horko vzdušná trouba a mikrovlnná trouba.

Dispoziční změnou prošla zadní část bytu, kde jsou dvě ložnice, a to každá s vlastním vstupem. Je zde vytvořena předsíň, která je využita jako šatna a zároveň její jeden kout sloužil jako pracovna.

Jedna z ložnic je s balkonem, tato zůstane vybavena opět prostornou šatní skříní. Na balkon je vytažena elektřina.

Určitě Vás potěší možnost využití společných prostor, k dispozici je sklepní kóje, čistá sušárna prádla, kolárna, a společná místnost před kolárnou, pro příležitostné uskladnění věcí.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností, dále pak video. Některé realitní servery zveřejnění videa neumožňují, rádi Vám ho zašleme na vyžádání.
Na nákup této nemovitosti Vám rádi zajistíme kvalitní financování.

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 8. 2024
Adresa
K Háječku, Písek, Hradiště
ID
J10162
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
115 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Písku.

Podobné nabídky